ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΤο απαράδεκτο φαινόμενο της ενοικίασης προσωπικού και των ελαστικών σχέσεων εργασίας κατήγγειλε το Κλαδικό Σωματείο Χρηματοπιστωτικού στις συναντήσεις που είχε τις προηγούμενες ημέρες με τις εταιρίες RANDSTAD και την Πειραιώς Direct Services ΑΕ.

 Στις συναντήσεις που είχαμε , έπειτα από δική μας πρωτοβουλία , καταγγείλαμε την εντατικοποίηση της εργασίας των εργαζομένων (ειδικά την περίοδο της τραπεζικής αργίας ) , το κλίμα φόβου και ανασφάλειας που κυριαρχεί στους συμβασιούχους εργαζόμενους ενώ κάναμε ξεκάθαρη για μια ακόμη φορά την πάγια θέση του Σωματείου για μόνιμη και σταθερή δουλειά με δικαιώματα για όλους τους εργαζόμενους . Το Κλαδικό Σωματείο Χρηματοπιστωτικού καλεί τους εργαζόμενους να είναι σε επιφυλακή για να αντιμετωπίσουν τη νέα επίθεση που έχει σχεδιαστεί από τους τραπεζίτες  και έχει ήδη πρόσφατα ψηφιστεί από τη πλειοψηφία της Βουλής μέσω του 3ου Μνημονίου .

Οργανωμένοι στο σωματείο μας μπορούμε όλοι μαζί όχι μόνο να βάλουμε φρένο στις αντεργατικές ανατροπές αλλά και να ανοίξουμε το δρόμο για την επανάκτηση των απωλειών που είχαμε τα προηγούμενα έτη.

 
ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ Η ΔΥΝΑΜΗ

 

ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ Η ΕΛΠΙΔΑ !

 


Η πρόεδρος                                                                     Ο Γεν. Γραμματέας

Χαλιού Έφη                                                                      Μεσσάδος Νίκος