ΚΑΝΕΝΑ ΛΑΪΚΟ ΣΠΙΤΙ ΣΕ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ


Το Σωματείο μας καλεί σε επαγρύπνηση τους εργαζόμενους στις τράπεζες, τις εισπρακτικές και τις θυγατρικές των τραπεζών, ώστε να δοθεί δυναμική απάντηση σε κάθε απόπειρα πλειστηριασμού της λαϊκής κατοικίας.

Εμείς οι τραπεζοϋπάλληλοι γνωρίζουμε από πρώτο χέρι τις ανησυχίες, τους φόβους και τις ανάγκες των λαϊκών στρωμάτων που εξαναγκάστηκαν σε δανεισμό και δεν μπορούν να αποπληρώσουν τα χρέη τους.

Ερχόμαστε καθημερινά αντιμέτωποι με την αγωνία χιλιάδων εργαζομένων, ανέργων, συνταξιούχων, μικροεπαγγελματιών και αγροτών, που απειλούνται με πλειστηριασμούς.

Δυναμώνουμε την παρέμβαση του σωματείου μας .  Mε όπλο μας την ταξική αλληλεγγύη, μαζί με τους εργαζόμενους όλων των κλάδων να σταματήσουμε  τις πολιτικές που χαρίζουν δις ευρώ στους εργοδότες μας τους τραπεζίτες και στους βιομήχανους, την ίδια στιγμή που αφήνουν απροστάτευτες τις λαϊκές κατοικίες και φορτώνουν με νέα βάρη τα λαϊκά νοικοκυριά. 

Την ώρα που η κυβέρνηση με νομοσχέδιο βάζει χέρι στη λαϊκή κατοικία οι εργαζόμενοι  δεν έχουμε άλλο δρόμο πέρα από τον οργανωμένο αγώνα. 

Οργανώνουμε τη νέα μαχητική, μαζική, απεργιακή απάντηση των εργαζομένων που και το σωματείο μας σε ανοιχτή συνεδρίαση του ΔΣ του αποφάσισε,  στέλνοντας το ξεκάθαρο μήνυμα :

 ΚΑΝΕΝΑ ΛΑΪΚΟ ΣΠΙΤΙ ΣΕ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ

 
Η πρόεδρος                                                                       Ο Γεν. Γραμματέας

Χαλιού Έφη                                                                            Μεσσάδος Νίκος