ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δηλώνουμε τη συμπαράστασή μας στους εργαζόμενους του ξενοδοχείου «Athens Ledra», οι οποίοι ενώ βρίσκονται απλήρωτοι εδώ και τρεις μήνες, δεν έχουν καν πληρωθεί το δώρο Πάσχα, σήμερα τους ανακοινώνεται ότι μένουν χωρίς δουλειά, καθώς πολύ απλά το ξενοδοχείο κλείνει!

Για τους πάνω από 150 συναδέλφους του Ledra η σημερινή εξέλιξη έρχεται να επιβεβαιώσει τις φήμες και τους φόβους των τελευταίων μηνών, που έγιναν και η αιτία μιας σειράς κινητοποιήσεων. Οι εργαζόμενοι βρίσκονται σε επίσχεση, για να διεκδικήσουν την εξόφληση των δεδουλευμένων τους και τα ασφαλιστικά τους δικαιώματα.

Κόντρα στα συμφέροντα των μεγαλοξενοδόχων, οι εργαζόμενοι διεκδικούν την ζωή τους! Το ξενοδοχείο LEDRA, όπως και κάθε άλλη μεγάλη επιχείρηση ανοίγει και κλείνει με βάση τα συμφέροντα του ιδιοκτήτη του, χωρίς να λαβαίνει υπόψη τις ανάγκες των εργαζόμενων που είναι οι μόνοι που παράγουν όλο αυτό τον πλούτο μέσα από τη δουλειά τους. Άλλο ένα τρανταχτό παράδειγμα της απεραντοσύνης που χωρίζει τους εργάτες από τα αφεντικά!

Το σωματείο μας θα βρεθεί στο πλευρό των συναδέλφων μας, στο δίκαιο αγώνα τους για να πληρωθεί η εργασία τους και να έχουν σταθερή και μόνιμη δουλειά με δικαιώματα!
 
 
 
Η  Πρόεδρος                                                                      Ο Γεν. Γραμματέας
Χαλιού Έφη                                                                        Μεσσάδος Νίκος