Δελτίο Τύπου


Καταδικάζουμε τη φασιστική συμπεριφορά του -γνωστού πλέον για τα αντεργατικά του αισθήματα- Θ. Τζήμερου, που για άλλη μια φορά απέδειξε πόσο φασίστας είναι! Γιατί δεν μπορεί να χαρακτηριστεί διαφορετικά ένας άνθρωπος που προκειμένου να εξυπηρετήσει τα σχέδια των μεγαλοεργοδοτών, επιλέγει να σκίζει αφίσες του ταξικού κινήματος και να χτυπάει γυναίκες.

Το φασιστοειδές χτες σε συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, αφού έσκισε αφίσες του ΠΑΜΕ που καλούσαν σε συμμετοχή στην απεργία της 17 ΜΑΗ ενάντια στη νέα συμφωνία- μνημόνιο της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ, επιτέθηκε και χτύπησε το στέλεχος του ΠΑΜΕ, Αλεξάνδρα Μπαλού.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος τύπος επιλέγει αυτού του είδους τις συμπεριφορές. Οι εργαζόμενοι του κλάδου μας, στον οποίο ανήκει και η συναδέλφισσα Αλεξάνδρα Μπαλού, έναν δρόμο έχουμε να επιλέξουμε για να απομονώσουμε τα φασιστικά στοιχεία τύπου Τζήμερου: ΤΟ ΔΥΝΑΜΩΜΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΜΑΣ, ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ 17 ΜΑΗ.

ΛΑΙΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΚΑΙ ΛΕΗΛΑΣΙΑ - ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ Π.Α.ΜΕ ΣΤΙΣ 17 ΜΑΗ ΚΑΙ ΩΡΑ 10πμ ΣΤΗΝ Πλ. ΕΘΝ. ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ


Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                           Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

                          Χαλιού Έφη                                                     Μπεκιάρη Ειρήνη