ΣΩΜΑΤΕΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ FIRST DATA


Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι

Η Σωματειακή Επιτροπή Εργαζομένων First Data καταγγέλλει τις απολύσεις τριών συναδέλφων, που έρχονται να προστεθούν στις άλλες δύο απολύσεις που έχουν γίνει μέσα στο μήνα. Με πρόσχημα τις αξιολογήσεις η εργοδοσία της First Data έστειλε στην ανεργία άλλους τρεις συναδέλφους. Τέτοιου είδους κινήσεις, που δεν είναι πρώτη φορά που αξιοποιεί η εργοδοσία, στόχο έχουν να τρομοκρατήσουν τους εργαζόμενους. Τους ενοχλεί η δράση πρωτοπόρων συναδέλφων. Μας θέλουν στην γωνία, φοβισμένους και ανοργάνωτους, να μην διεκδικούμε ούτε τα αυτονόητα!

ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ!

Τους απαντάμε ότι η ενότητα των εργαζομένων είναι πιο ισχυρή από αυτούς! Στην τρομοκρατία τους απαντάμε με οργάνωση και κλιμάκωση των κινητοποιήσεών μας, με αποκορύφωμα την μεγάλη Πανεργατική Απεργία στις 17/5. Οργανώνουμε μαζικές συγκεντρώσεις και στα δύο κτήρια της εταιρείας. Νεκρώνουμε την παραγωγή!  

Απαιτούμε – Διεκδικούμε:

           Μόνιμη και σταθερή δουλειά.

           Επαναπρόσληψη όλων των συναδέλφων που απολύθηκαν.

           Ενιαία ΣΣΕ στην First Data που θα καλύπτει όλους τους εργαζόμενους ανεξαρτήτως σχέσης και μορφής εργασίας και κατώτατο μισθό 751 €. Ανάκτηση όλων των απωλειών μας.

           Να σταματήσει η εντατικοποίηση της εργασίας.

           Πλήρης κατάργηση της επινοικίασης και πρόσληψη όλων των συναδέλφων επινοικιαζόμενων από την  First Data.

           Να σταματήσει η εντατικοποίηση της εργασίας.

           Δουλειά με ανθρώπινα ωράρια.

           Tήρηση των συνθηκών υγιεινής και ασφάλειας.

           Νομοθέτηση της Κυριακής Αργίας.

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ 17 ΜΑΙΟΥ ΜΕ ΤΟ Π.Α.ΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΑΔΙΚΟ ΜΑΣ ΣΩΜΑΤΕΙO

ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΩΜΑΤΕΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΣΤΙΣ 15 ΜΑΙΟΥ , 14 μ.μ. ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΟΥ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 16 ΜΑΙΟΥ, 14 μ.μ.  ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΗΣ ΣΠ.ΠΑΤΣΗ.