ΝΕΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΙΣ 28/11/2017

Χαιρετίζουμε  τις νέες αποφάσεις των γενικών συνελεύσεων των εργαζόμενων στα καταστήματα της Εθνικής Τράπεζας (Αγίων Αναργήρων –Γλυφάδας- Αλεξάνδρειας) για τη συμμετοχή τους στη συγκέντρωση του Σωματείου μας στις 28 Νοέμβρη στις 4.30 στο Υπουργείο Εργασίας

Συνέλευση Καταστήματος Αγίων Αναργύρων

Χαιρετίζουμε την πρωτοβουλία του Κλαδικού Σωματείου Εργαζομένων Χρηματοπιστωτικών και Συναφών Επιχειρήσεων για την παράσταση διαμαρτυρίας που διοργανώνει την Τρίτη 28/11 και ώρα 16:30 στο Υπουργείο Εργασίας για το ωράριο, την εντατικοποίηση της εργασίας μας, την πίεση για στοχοθεσία, όλα αυτά που ζούμε καθημερινά οι τραπεζοϋπάλλήλοι.


Ο ΣΥΕΤΕ όλα αυτά τα χρόνια βάζει πλάτες σε κάθε επιλογή της Τράπεζας, μη μπορώντας – αλλά κυρίως    μη θέλοντας – να εκφράσει τη δυσαρέσκεια των συναδέλφων.


Ενώνουμε τη φωνή μας με τους υπόλοιπους συναδέλφους που προσπαθούν να διεκδικήσουν ανθρώπινες   συνθήκες εργασίας μέσα από τον οργανωμένο αγώνα.

                                                                                                                                        Νοέμβρης 2017

ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 121

        Ο ΣΥΕΤΕ σε ανακοινώσεις διατείνεται ότι θα υπερασπιστεί με όλα τα μέσα τον ΛΕΠΕΤΕ και τον Κανονισμό εργασίας (ανακοίνωση 126/01.11.2017) αλλά όλοι οι συνάδελφοι γνωρίζουμε ότι κάτι τέτοιο είναι απίθανο να συμβεί. Γιατί δεν συνέβη ποτέ στο παρελθόν, όποτε οι «σωτήριες» παρεμβάσεις του συλλόγου «υπερασπίστηκαν» τα εργασιακά μας δικαιώματα.
Μπροστά στο συμφέρον της Τράπεζας, ο ΣΥΕΤΕ κάνει πάντα πίσω και αυτό το έχουν νοιώσει  όλοι οι συνάδελφοι ασχέτως ποια παράταξη ψήφισαν ή υποστηρίζουν. Γνωρίζουμε όλοι μας καλά ότι η πλειοψηφία που διοικεί τα συνδικαλιστικά όργανα δεν θέλει να υπερασπιστεί τα δικαιώματά μας. Συγκεκριμένα, παρότι πολύ εύκολα μπορεί προσφύγει στο ΣΕΠΕ για σειρά παραβιάσεων του Κανονισμού Εργασίας και των όρων των Συλλογικών Συμβάσεων, όπως για παράδειγμα την κατάφωρη παραβίαση του ωραρίου, δεν έχει κάνει τίποτα προς την κατεύθυνση αυτή.
        Έπειτα από τις Συνελεύσεις των Καταστημάτων Ελευσίνας Αμφιλοχίας, Αγίων Αναργύρων και Αλεξάνδρειας, λέμε και εμείς «ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ» και καλούμε τους συναδέλφους να υπερασπιστούν τον Κανονισμό εργασίας με κάθε τρόπο.
Συμμετέχουμε ενεργά και δυναμικά στην παράσταση διαμαρτυρίας του Κλαδικού Συνδικάτου Εργαζομένων στο Χρηματοπιστωτικό Σύστημα για το ωράριο την 28η Νοεμβρίου στο Υπουργείο Εργασίας.

Οι συνάδελφοι από το Κατάστημα Γλυφάδας 121
24.11.2017


ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ


Χαιρετίζουμε με ενθουσιασμό τις αποφάσεις γενικών  συνελεύσεων  των συναδέλφων στα καταστήματα.
Σε μια εποχή μόνιμης συζήτησης γύρω από τη δίκαιη ανάπτυξη και τα πλεονάσματα, τις ανάγκες της τράπεζας
Και το πώς αυτές θα καλυφθούν , έχει   χαθεί η κουβέντα για τις ανάγκες των συναδέλφων. Ανάγκες για αξιοπρεπείς     
συνθήκες εργασίας , για τήρηση του ωραρίου και τον κανονισμό εργασίας, για άμεση αποπληρωμή των υπερωριών όταν αυτές γίνονται,
 για άμεση καταβολή των οδοιπορικών όταν αυτά τα δικαιούνται οι συνάδελφοι που μετακινούνται καθημερινά.
Όλοι μας έχουμε τα ίδια προβλήματα και αντιμετωπίζουμε τις ίδιες καταστάσεις καθημερινά.
Όλοι πρέπει να υπερασπιστούμε τα δικά μας συμφέροντα.

Στηρίζουμε την πρωτοβουλία του κλαδικού Συνδικάτου Χρηματοπιστωτικού Αττικής  με την παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το Υπουργείο Εργασίας,
Όπως και κάθε κίνηση που αναδεικνύει τα ζητήματα μας.


Συναδελφικά
Από το Κατάστημα της Αλεξάνδρειας