ΝΕΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΕΝΙΚΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑΣ


ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ
ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 28 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
ΣΤΙΣ 16:30
ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ 074
Για το ΣΥΕΤΕ (το delivery boy των αποφάσεων της Διοίκησης) είμαστε αριθμοί που αντιστοιχούν σε ψηφαλάκια.
Για τη Διοίκηση είμαστε αριθμοί (που όλο λιγοστεύουν) και πρέπει να παράγουν αριθμούς, που όλο να αυξάνονται.
 Έπειτα από τις Συνελεύσεις των Καταστημάτων Ελευσίνας, Αμφιλοχίας, Αγίων Αναργύρων, Αλεξάνδρειας και Γλυφάδας, λέμε και εμείς «ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ» και καλούμε τους συναδέλφους να ΜΗΝ ΤΡΕΦΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ, ότι «κάποιοι άλλοι θα μας προστατεύσουν» και να υπερασπιστούν τον Κανονισμό εργασίας με κάθε τρόπο.
Συμμετέχουμε ενεργά και δυναμικά στην παράσταση διαμαρτυρίας του Κλαδικού Συνδικάτου Εργαζομένων στο Χρηματοπιστωτικό Σύστημα για την εντατικοποίηση της εργασίας, την 28η Νοεμβρίου και ώρα 16:30 στο Υπουργείο Εργασίας.
Οι συνάδελφοι από το Κατάστημα Άνω Λιοσίων 074
24.11.2017
Συνέλευση Καταστήματος Μεγάρων
 Χαιρετίζουμε τις αποφάσεις των καταστημάτων της ΕΤΕ καθώς και την πρωτοβουλία του Κλαδικού Σωματείου Εργαζομένων Χρηματοπιστωτικών και Συναφών Επιχειρήσεων Ν Αττικής για την παράσταση διαμαρτυρίας που διοργανώνει την Τρίτη 28/11 και ώρα 16:30 στο Υπουργείο Εργασίας για το ωράριο, την εντατικοποίηση της εργασίας μας, την πίεση για στοχοθεσία, όλα αυτά που ζούμε καθημερινά οι τραπεζοϋπάλληλοι.
Ο ΣΥΕΤΕ όλα αυτά τα χρόνια βάζει πλάτες σε κάθε επιλογή της τράπεζας, μη μπορώντας- αλλά κυρίως μη θέλοντας- να εκφράσει τη δυσαρέσκεια των συναδέλφων.
Ενώνουμε τη φωνή μας με τους υπόλοιπους συναδέλφους που προσπαθούν να διεκδικήσουν ανθρώπινες συνθήκες εργασίας μέσα από τον οργανωμένο αγώνα.
Συνέλευση Καταστήματος Μεγάρων
 Νοέμβρης 2017



Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΟΔ.ΑΧΑΡΝΩΝ (111) ΤΗΣ ΕΤΕ
Η κατάσταση που περιγράφουν οι συνάδελφοί μας από τα καταστήματα που έχουν κάνει γενικές συνελεύσεις τις τελευταίες μέρες είναι η ίδια κατάσταση που ζούμε και εμείς καθημερινά. Συνθήκες εντατικοποίησης, απλήρωτες υπερωρίες, φανερή έλλειψη προσωπικού. Τόσο φανερή που δημιουργείται πολύ συχνά ένταση με τους πελάτες που κουβαλώντας και αυτοί τα προβλήματά τους, αγανακτούν από τις ώρες αναμονής. Εμείς τους καλούμε να σεβαστούν το ωράριό μας και αυτοί φωνάζουν πως θέλουν να εξυπηρετηθούν, κάτι το οποίο τελικά γίνεται. Αυτή η κατάσταση έχει σοβαρές επιπτώσεις και στην υγεία μας.
Η Διοίκηση της Τράπεζας δεν μπορεί να μην βλέπει αυτήν την κατάσταση, δεν μπορεί να πιέζει για το πιάσιμο των στόχων και να μην βλέπει ότι το προσωπικό δεν επαρκεί.

Το Υπουργείο Εργασίας δεν μπορεί να «κλείνει τα μάτια».
Δεν μας αρκούν πια οι ανακοινώσεις των Συλλόγων που μένουν μόνο στα λόγια.
Η πρωτοβουλία του Κλαδικού Σωματείου Χρηματοπιστωτικού για συγκέντρωση στο Υπουργείο Εργασίας την Τρίτη 28/11 στις 4:30μ.μ. και τα αιτήματα που θέτει μας βρίσκουν σύμφωνους.
Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΟΔ.ΑΧΑΡΝΩΝ (111)
24/11/2017