Σωματειακή επιτροπή PDS: Απεργία την Τετάρτη 3 Ιουλίου


27/06/19

ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 3 ΙΟΥΛΙΟΥ


Συναδέλφισσες - συνάδελφοι,

Η σωματειακή επιτροπή του κλαδικού σωματείου χρηματοπιστωτικού στην PDS χαιρετίζει τους εργαζόμενους της PDS που συμμετείχαν τόσο στην τρίωρη στάση εργασίας που πραγματοποιήθηκε σήμερα, όσο και στη μαζική γενική συνέλευση που έγινε στον 2ο όροφο του κτιρίου στη Γαμβέτα. 

Στη γενική συνέλευση υπήρξε ενημέρωση από την πλευρά του σωματείου για τη στάση της εργοδοσίας κατά την διαπραγμάτευση της επιχειρησιακής σύμβασης και ακούστηκαν οι προβληματισμοί των εργαζομένων σχετικά με την εντατικοποίηση στη δουλειά και τα καθημερινά μας προβλήματα. Σε συνέχεια της σημερινής προειδοποιητικής 3ωρης στάσης εργασίας, οι εργαζόμενοι πήραμε απόφαση για 24ωρη απεργία την Τετάρτη 3 Ιουλίου, όπου θα πραγματοποιήσουμε εκ νέου Γενική Συνέλευση με προοπτική κλιμάκωσης των αγωνιστικών κινητοποιήσεων.

Καλούμε ΟΛΟΥΣ τους εργαζόμενους να συμβάλλουν στην επιτυχία της απεργίας με τη συμμετοχή τους σε αυτή. Όσοι δεν συμμετείχαν σήμερα στη στάση εργασίας να κάνουν το βήμα και να απεργήσουν την Τετάρτη 3 Ιουλίου για να διεκδικήσουμε και να πετύχουμε την υπογραφή επιχειρησιακής σύμβασης που:
  • Να καλύπτει ΟΛΟΥΣ τους εργαζόμενους που εργάζονται στην PDS,
  • Να δίνει πραγματικές αυξήσεις που να καλύπτουν τις ανάγκες μας,
  • Να κατοχυρώνει για ΟΛΟΥΣ καλύτερες συνθήκες δουλειάς με δικαιώματα. Για καλύτερη ζωή, δική μας και των οικογενειών μας

ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ Η ΔΥΝΑΜΗ - ΣΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ Η ΝΙΚΗ

ΣΩΜΑΤΕΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ PDS
Τηλέφωνα επικοινωνίας:
Κολυβά Χρ. 6949154559
Κοκορδέλης Κ. 6978710560