Ύστερα από αρκετά φιλικά, προπονήσεις και κατασκοπίες αντιπάλων, το φετινό αναβαθμισμένο Εργατικό Τουρνουά του ΠΑΜΕ ξεκίνησε στις 16/1, στα γήπεδα της Νέας Ιωνίας και του Ρουφ. Με αρκετές ομάδες να κατεβαίνουν πλήρεις έχοντας το απαραίτητο προπονητικό team, φροντιστές που επιμελήθηκαν μετακινήσεις και εμφανίσεις, οικογένειες και παθιασμένους οπαδούς αλλά και “παράγοντες” που απέτυχαν παταγωδώς να επηρεάσουν τους διαιτητές, η πρώτη αγωνιστική των ομίλων 1 ως 5 ολοκληρώθηκε με τα εξής αποτελέσματα:
COSMOTE - ΙΕΚ ΑΚΜΗ 4-1
ΔΙΑΒΑΣH - LAVIFARM 4-2
LE MONDE - IEK Ν.ΙΩΝΙΑΣ( ΙΝΤΕΡΝΕΤ) 1-3
ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΑΘΗΝΑΣ 1 - ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΜΠΟΡΟΥΠΑΛΛΗΛΩΝ 4-0
ΜΑΤΣΟΥΚΗΣ - ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ 7-3
ΣΕΛΕΤΕ - ΙΕΚ Ν. ΙΩΝΙΑΣ (ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΔΙΚΤΥΩΝ) 7-1
ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΑΤΟΣ - EUROBANK/ALPHA 12-6
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ - ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΑΘΗΝΑΣ 2 12-3
ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ - ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ 2-5

Ο αγώνας ΦΑΓΕ - ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΠΕΙΡΑΙΑ αναβλήθηκε για την επομένη εβδομάδα

Για την 1η αγωνιστική των Ομίλων 6 ως 10 έχουμε τις εξής αλλαγές:

Στον 10ο όμιλο στη θέση της ομάδας του ΠΑΜΕ θα συμμετάσχει το Συνδικάτο Μετάλλου. Επίσης έχουμε αλλαγή στα γήπεδα σε 2 Ομίλους. Οι αγώνες του 6ου Ομίλου (ΝΙΚΚΟ ΜΑRΚΕΤ,Athens Gate,ΣΕΤΗΠ υπολογ, ΕΜΠ ηλεκτρολογοι), θα διεξαχθούν στη Νέα Ιωνία και του 9ου Ομίλου (Νόστος, Κλαδικό Λιθογράφων, ΣΕΤΗΠ τηλεπικ, Flamengo) στο Ρουφ.

Η 1η αγωνιστική ολοκληρώνεται στις 23/1

Τα γήπεδα βρίσκονται στο Ρουφ (στα Δημοτικά Γήπεδα του Δήμους Αθήνας, πάνω στην Πειραιώς-200μ απο την Πέτρου Ράλλη, πίσω απο το γήπεδο τέννις) και στην Ν.Ιωνία (Πατριάρχου Ιωακείμ, δίπλα στον σταθμό του ΗΣΑΠ της Νέας Ιωνίας)

Τα πλήρη αποτελέσματα και οι βαθμολογίες θα αναρτώνται στο site του ΠΑΜΕ (www.pamehellas.gr).