FIRST DATA

ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΣΗ – ΣΤΑΘΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ


Συναδέλφισσες, Συν/φοι,
Η εργοδοσία της First Data, για ακόμα μια φορά απειλητικά και απροκάλυπτα προχώρησε σε νέες απολύσεις αξιοποιώντας από τη μεριά της όλα τα τελευταία αντεργατικά και αντιλαϊκά νομοσχέδια που ψήφισαν από κοινού ΠΑΣΟΚ – ΝΔ – ΛΑΟΣ με συνομιλητές του κοινωνικού διαλόγου τις ξεπουλημένες συνδικαλιστικές ηγεσίες ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ. Παίρνοντας το πράσινο φως από την Κυβέρνηση του μαύρου μετώπου και των συμμάχων της δεν έχουμε καμία αυταπάτη ότι θα επωφεληθεί και από οτιδήποτε ευεργετεί και την δική της κερδοφορία.
Απέναντι σε αυτά που ήρθαν και αυτά που θα ακολουθήσουν οι εργαζόμενοι δεν πρέπει να δεχτούν καμία απόλυση, κανένα άλλο μέτρο που υποστηρίζει την χρεωκοπία της εργατικής λαϊκής οικογένειας, που μας οδηγεί στην εξαθλίωση και την φτώχεια.

ΚΑΜΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΜΙΣΘΟΥ - ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ

Η μείωση του μισθού μας σε άθλια επίπεδα, η επιβολή των χαρατσιών και η αύξηση των φόρων για το χρέος που το ίδιο το σύστημα έχει δημιουργήσει, η αύξηση της ανεργίας και οι περικοπές σε μισθούς και συντάξεις δεν είναι κάτι που δεν αγγίζει τους εργαζόμενους στη FIRST DATA. Κατακρεουργούν τις κλαδικές και συλλογικές συμβάσεις, εκφοβίζοντας τους εργαζόμενους ότι δεν υπάρχει πλέον άλλος δρόμος και ότι πρέπει να υποκύψουν στις ορέξεις των εργοδοτών. Είναι ψέμα.

ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ ΓΡΑΝΑΖΙ ΔΕΝ ΓΥΡΝΑ

Εμείς μπορούμε να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας
Αποτελεί μονόδρομο για τους εργαζομένους πλέον η οργανωμένη αντίδρασή μας μέσα από την ενεργό συμμετοχή στο Κλαδικό Σωματείο και την ισχυροποίησή του με τη δημιουργία Σωματειακής Επιτροπής του χώρου.

 Στηρίζουμε τους απολυμένους συναδέλφους μας

 Απαιτούμε την άμεση επαναπρόσληψή τους

 Ενισχύουμε το Κλαδικό μας Σωματείο - στηρίζουμε το ΠΑΜΕ