ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με αφορμή την προσπάθεια της Τράπεζας Πειραιώς να δημιουργήσει κλίμα φόβου στους εργαζόμενους της πρώην ΑΤΕ, αντιπροσωπεία του Σωματείου πραγματοποίησε  παρέμβαση στη διοίκηση.   
Το σωματείο ζήτησε από την εργοδοσία να σταματήσει αυτήν την πρακτική, να βάζει δηλαδή τους περιφερειακούς διευθυντές να ζητούν τηλεφωνικά τα ονόματα των απεργών, είτε από την παραμονή,  είτε την ίδια μέρα, αφού αυτά τα στοιχεία μπορεί να τα αντλήσει έτσι κι αλλιώς από την Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού.
Στη συνάντηση που έγινε, παρά την προσπάθεια της τράπεζας να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, το σωματείο επέμεινε ότι αυτό είναι ένα μέτρο πίεσης το οποίο πρέπει να σταματήσει.
Καλούμε όλους τους εργαζόμενους του ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς να μην υποκύψουν στους εκβιασμούς και την τρομοκρατία της εργοδοσίας.
Ο μόνος τρόπος για να ξεπεράσουμε το φόβο είναι η συσπείρωση γύρω από το κλαδικό σωματείο και τις ταξικές δυνάμεις, η συλλογική δράση, η οργάνωση και ο αγώνας, η αλληλεγγύη μεταξύ των εργαζομένων. Αυτό τρέμει ο εργοδότης!
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ       Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΕΦΗ ΧΑΛΙΟΥ       ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΙΩΤΕΛΗΣ