Τώρα είναι η ώρα να δείξουμε την πραγματική μας δύναμη!


Tώρα είναι η ώρα να πάρουμε θέση απέναντι σε όλα τα μέτρα που έχουν τσακίσει την ζωή μας, μέτρα που υλοποιούνται για ένα και μόνο σκοπό: Την αύξηση της κερδοφορίας των μεγάλων ομίλων, που υλοποιούνται απ’όλες τις κυβερνήσεις των τελευταίων ετών, παντός απόχρωσης, και έχουν φαρδιά-πλατιά την υπογραφή της Ε.Ε.

Τώρα είναι η ώρα να διεκδικήσουμε μόνιμη και σταθερή δουλειά, αύξηση στους μισθούς μας, ανάκτηση όλων των απωλειών, να μπει τέρμα στην φοροληστεία, τέρμα σε κάθε ιδιωτικοποίηση  που μόνο αποτέλεσμα έχει την επιβάρυνση της τσέπης μας, την αύξηση των τιμών σε κάθε λαϊκό αγαθό.

Τώρα είναι η ώρα να δώσουμε ένα ηχηρό μήνυμα στα αφεντικά μας, Κεφάλαιο – Ε.Ε.- Συγκυβέρνηση, ότι δεν θα χαρίσουμε όσα η εργατική τάξη και τα φτωχά-λαϊκά στρώματα κατέκτησαν τα προηγούμενα χρόνια με αγώνες και αίμα.  Ότι δεν αποδεχόμαστε αυτή την μίζερη ζωή που ζούμε, ότι δεν δεχόμαστε εμείς και τα παιδιά μας να ζήσουμε σε χειρότερες συνθήκες από τις προηγούμενες γενιές.

Η Σωματειακή Επιτροπή Εργαζομένων στην First Data, καλεί κάθε συνάδελφο να πάρει μέρος στην Γενική Συνέλευση του χώρου μας, να πάρουμε απόφαση συλλογικά και οργανωμένα σαν μια γροθιά για απεργία στις 12 Νοέμβρη. 

Κλείνουμε τα αυτιά μας στις «σειρήνες» της δήθεν αναποτελεσματικότητας των αγώνων, του «τίποτα δεν αλλάζει».  Μόνο όταν έγιναν αγώνες, μόνο όταν οι εργαζόμενοι πάλεψαν όλοι μαζί κατάφεραν και κέρδισαν!

Κλείνουμε τα αυτιά μας στα καλέσματα της εργοδοσίας περί «οικογένειας», περί δήθεν «συναδελφικότητας» και « συνεργασίας». Μιλάνε για τέτοια πράγματα όταν μας έχουν να πεινάμε με μισθό - χαρτζιλίκι, ψίχουλα μπροστά στα κέρδη που βγάζουν, όταν μας έχουν με συμβάσεις μήνα, όταν η εντατικοποίηση έχει χτυπήσει κόκκινο, όταν οι επαγγελματικές ασθένειες εμφανίζονται η μία πίσω από την άλλη.

Διεκδικούμε άμεσα:

Ενιαία επιχειρησιακή σύμβαση για όλους με κατώτερο μισθό τα 751€

Καμία απόλυση.

Σταθερή και μόνιμη δουλειά, 8ωρο – 5νθήμερο.

Να παρθούν άμεσα  όλα τα απαραίτητα μέτρα για την πρόληψη κάθε επαγγελματικής ασθένειας.

 
Σε καλούμε στην Γενική Συνέλευση των εργαζομένων, την Πέμπτη 05/11, στις 14:30 μ.μ.

 
Οργανώνουμε την αντεπίθεση μας.
Σχεδιάζουμε την δράση μας.
Ενισχύουμε το Σωματείο και την Σωματειακή Επιτροπή – Ενισχύουμε το Π.Α.ΜΕ.

 

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 12 ΝΟΕΜΒΡΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ Π.Α.ΜΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΝΟ ΤΗΣ ΣΩΜΑΤΕΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ, ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ,
ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ, 10:30 π.μ.
 
                              ΣΩΜΑΤΕΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗN FIRST DATA
                                                                ΤΗΛ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6979218130- 6975852049