ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 8/10/12 στις 18:00 στην ΟΜΟΝΟΙΑ.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 
Το σωματείο χρηματοπιστωτικών και συναφών επιχειρήσεων του νομού Αττικής καλεί όλους τους εργαζόμενους στις Τράπεζες, στις εισπρακτικές εταιρίες και τις θυγατρικές των Τραπεζών σε αγωνιστική επαγρύπνηση για τα μέτρα που συναποφασίζουν εναντίον μας Κυβέρνηση- ΕΕ- τρόικα και τραπεζίτες.

 
Μπορούμε και πρέπει να βάλουμε φρένο στην εξαθλίωση και τη φτώχεια που μας οδηγούν. Να μην επιτρέψουμε να περάσουν αυτά τα μέτρα. Να μην εφαρμοστούν τα μνημόνια και οι εφαρμοστικοί νόμοι. Με κλιμάκωση των αγώνων μας, με την νέα απεργιακή κινητοποίηση που οργανώνουν οι εργαζόμενοι  του κλάδου μας την πρώτη μέρα που θα συζητιούνται τα μέτρα στη βουλή, με κάθε τρόπο να εμποδίσουμε την εξόντωσή μας!

 
Η κλιμάκωση του αγώνα είναι απαραίτητο στοιχείο για την επιτυχία του. Καλούμε γι’ αυτό το λόγο όλους και όλες σε ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ τη ΔΕΥΤΕΡΑ 8/10/12 και ώρα 18:00 στην Ομόνοια.

 
Ούτε ώρα χαμένη. ΟΛΟΙ στους ΔΡΟΜΟΥΣ. Οργανώνουμε την απάντηση μας, με εμπιστοσύνη στη δύναμη και το δίκιο μας. Προετοιμαζόμαστε για αγώνα διαρκείας μέχρι την ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής.

 

ΔΕ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ! ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΝΕ!

ü    Να διαγραφεί τώρα το χρέος. Να πληρώσει το μεγάλο κεφάλαιο

ü    Να μη δεχτούμε τη σύγχρονη σκλαβιά

ü    Αγώνας ταξικός γιατί εμείς δε ζούμε με 400 ευρώ
 
 
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                              Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΕΦΗ ΧΑΛΙΟΥ                                                                ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΙΩΤΕΛΗΣ