Συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ την Παρασκευή 16/10/15 και ώρα 6.30 μμ στην Ομόνοια


ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΛΗ ΜΑΣ

ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ

 

Συνάδελφοι, συναδέλφισσες

Σαν πρώτο δείγμα για το τι πρόκειται να ακολουθήσει το επόμενο διάστημα, η Κυβέρνηση φέρνει στη Βουλή για ψήφιση το πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα μέτρα τα οποία αποτελούν συνέχιση του εγκλήματος σε βάρος των δικαιωμάτων και των κατακτήσεών μας. Με τα μέτρα αυτά και όσα ακολουθήσουν, η Κυβέρνηση -εκτελώντας τις εντολές τραπεζιτών και βιομηχάνων- διαλύει οριστικά τον κοινωνικό χαρακτήρα της ασφάλισης και καταργεί εργασιακά δικαιώματα δεκαετιών ! Εντείνει τη φοροληστεία αυξάνοντας τους φόρους και δε διστάζει για μια ακόμη φορά να βάλει χέρι στις συντάξεις των γονιών μας! Βάζει χέρι στο εισόδημα των φτωχών με το πρόσχημα της αλληλεγγύης στους εξαθλιωμένους… Αυτό έκανε με το 1% εισφοράς υπέρ ΟΑΕΔ στους τραπεζοϋπαλλήλους, αυτό εννοούν όταν μιλούν για ισοδύναμα. Στόχος τους είναι για μια ακόμη φορά να ταΐσουν με ζεστό χρήμα τους βιομήχανους και τους τραπεζίτες .

ΔΕ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΣΤΑΥΡΩΜΕΝΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ

Εδώ και  τώρα οργανώνουμε τη δική μας αντεπίθεση μέσα από το Κλαδικό Σωματείο Χρηματοπιστωτικού  και παίρνουμε όλοι μέρος στη ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ την Πέμπτη 15/10/15 και ώρα 6 μμ στην αίθουσα Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας (Αγ.Φιλοθέης 5β πίσω από τη Μητρόπολη). Στέλνουμε το πρώτο ηχηρό μήνυμα με τη δυναμική μας παρουσία στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ την Παρασκευή 16/10/15 και ώρα 6.30 μμ στην Ομόνοια την μέρα ψήφισης στη Βουλή των προαπαιτούμενων μέτρων. Μέσα από τις σωματειακές επιτροπές και τις συνελεύσεις στους χώρους εργασίας, μέσα από τις συσκέψεις και από τις συζητήσεις για το πώς θα βάλουμε φρένο στα σχέδιά τους προετοιμάζουμε τα επόμενα βήματά μας με σκοπό την επιτυχία του συλλαλητηρίου στις 22 Οκτώβρη και την απεργία στις 12 Νοέμβρη !

ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ !

Σπάμε το φόβο και την τρομοκρατία που καλλιεργείται στους χώρους εργασίας ! Βάζουμε τέλος στη ζωή που θέλουν οι τραπεζίτες να έχουμε, μια ζωή γεμάτη ανασφάλεια για το αύριο, με καταπάτηση ακόμη και βασικών μας δικαιωμάτων, μια ζωή με σκυμμένο κεφάλι ! Δε θα ζήσουμε μια ζωή μέσα στο άγχος για την επίτευξη των στόχων τους και με τη πίεση και τις απειλές του εργοδότη να μας μαυρίζουν τη καθημερινότητα! Στέλνουμε το δικό μας μήνυμα βάζοντας στο επίκεντρο τις δικές μας ανάγκες και όχι τα κέρδη των τραπεζιτών! Οργανώνουμε τη δράση μας μέσα από το Κλαδικό Σωματείο Χρηματοπιστωτικού.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ !

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ ΚΟΛΑΣΗ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ !

 

                      Η πρόεδρος                                                                       Ο Γεν. Γραμματέας

                     Χαλιού Έφη                                                                            Μεσσάδος Νίκος