ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ



 

Το σωματείο μας στηρίζει τον αγώνα των εργαζομένων στην εταιρεία MELLON που διεκδικούν Επιχειρησιακή Συλλογική Σύμβαση Εργασίας με βάση τις ανάγκες τους κόντρα στις μεθοδεύσεις της εργοδοσίας που συνεχίζει να διατηρεί την πλειοψηφία των εργαζομένων με ατομικές συμβάσεις και με τον κατώτατο μισθό.

Οι εργαζόμενοι μετά την επιτυχημένη στάση εργασίας της Τετάρτη 5/6, κλιμακώνουν τον αγώνα τους με 24ωρη ΑΠΕΡΓΙΑ την Παρασκευή 7 Ιουνίου που αποφάσισαν κατά συντριπτική πλειοψηφία στη πρόσφατη Γενική Συνέλευσή τους, μετά και την αδιάλλακτη στάση της εργοδοσίας να προσέλθει στη διαπραγμάτευση για τα δίκαια αιτήματα τους.

Η επίθεση τω εργοδοτών και των τραπεζιτών είναι σε εξέλιξη. Αυτό δείχνουν και οι πρόσφατες εξαγγελίες της τράπεζας Πειραιώς που πήραν την απάντηση των εργαζομένων μέσα από τις συνεχόμενες απεργιακές τους κινητοποιήσεις με μπροστάρη το Κλαδικό μας Σωματείο.

Οι εργαζόμενοι δεν έχουν άλλο δρόμο. Δεν έχουν να προσδοκούν τίποτα από καμία Κυβέρνηση παλιά ή καινούργια που θα συνεχίσει το αντιλαϊκό έργο προς τιμήν των τραπεζιτών και του Κεφαλαίου.

ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

ΜΠΡΟΣΤΑ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΕΣ

  
Το ΔΣ