ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΗΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΕΙΧΑΝ ΗΔΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ :

ΟΙ ΝΑΖΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ !

Η  απόφαση του τριμελούς Εφετείου κακουργημάτων επιβεβαίωσε με κατηγορηματικό και σαφή τρόπο ότι η Χρυσή Αυγή είναι μια ναζιστική εγκληματική οργάνωση. Είναι εγκληματική οργάνωση γιατί στρέφεται ενάντια στους εργαζόμενους, ενάντια σε όποιον τολμά να παλέψει το σύστημα που τους ταΐζει…

Η απόφαση αυτή επικύρωσε τη λαϊκή ετυμηγορία, δικαίωσε την οικογένεια του Παύλου Φύσσα, του Σαχζάτ Λουκμάν, τους Αιγύπτιους αλιεργάτες και τους συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ στη Ζώνη. Σε κάθε περίπτωση δε χωράει κανένας εφησυχασμός!

Χρειάζεται να δυναμώσουμε τον αγώνα!

Οι εργαζόμενοι του κλάδου μας να βρεθούν απέναντι σε κάθε μελλοντική προσπάθεια να σηκώσουν κεφάλι οι δηλητηριώδεις αντιλήψεις και η δράση των φασιστών. Να μην ξεχνάμε ότι ο φασισμός θα τσακιστεί οριστικά μόνο όταν ξεμπερδέψουμε και με το σύστημα που τον γεννά.

Το Κλαδικό Σωματείο Χρηματοπιστωτικού καλεί τους εργαζόμενους στον κλάδο να απομονώσουμε με την πάλη μας, με τον αγώνα μας κάθε τέτοιο φίδι που ξεπροβάλει στους χώρους δουλειάς, στις γειτονιές μας. Να μην βρίσκουν τόπο να σταθούν. Εμείς οι ίδιοι έχουμε τη δύναμη να ξεκαθαρίσουμε μια και καλή με κάθε είδους φασιστοειδές που δηλητηριάζει την τάξη μας και το μέλλον μας. 

 


 

ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΒΑΘΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟΝ
ΔΕ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΣΑΚΙΣΕ ΤΟΝ !