Ανακοίνωση της Σωματειακής Επιτροπής PDS

ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ!

 

Κλιμακώνουμε τον αγώνα για την υπεράσπιση του 8ώρου με μαζική συμμετοχή στη νέα απεργία την Τετάρτη 16/6

Η σωματειακή επιτροπή PDS χαιρετίζει τους δεκάδες συναδέλφους που πήραν μέρος στην 24ωρη απεργία την περασμένη Πέμπτη 10/6, ιδιαίτερα όσους συμμετείχαν στην απεργιακή συγκέντρωση με το μπλοκ και το πανό της σωματειακής επιτροπής, αλλά και πολλούς νέους συναδέλφους που απέργησαν για πρώτη φορά!

Δίνουμε το χέρι σε όσους συναδέλφους δεν έκαναν το βήμα, αλλά προβληματίστηκαν, συμφωνούν πως το νέο αντεργατικό νομοσχέδιο μας γυρίζει 100 χρόνια πίσω και για τον ένα ή τον άλλο λόγο δεν απέργησαν. Τους καλούμε να ξεπεράσουν το φόβο τους, να πάρουν απόφαση να θυσιάσουν το μεροκάματο μπροστά στις ανατροπές του αιώνα και πάρουν μέρος στην απεργία την Τετάρτη 16/6. Είναι καθήκον όλων μας, χρέος ιδιαίτερα εμάς των νέων εργαζομένων.

 

Η μαζική συμμετοχή στην απεργία της Πέμπτης 10/6 έδειξε ότι οι εργαζόμενοι στην PDS, όπως και σε όλη την Ελλάδα, έχουν ήδη απορρίψει το νομοσχέδιο-τερατούργημα, αντιλαμβάνονται ότι αποτελεί ταφόπλακα για τα εργασιακά και συνδικαλιστικά δικαιώματα ενός αιώνα, και δεν θα σταματήσουν το αγώνα τους μέχρι να αποσυρθεί!

 

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 16 ΙΟΥΝΗ

Δίνουμε αγωνιστικό παρόν στην απεργιακή συγκέντρωση των συνδικάτων και των Ομοσπονδιών την Τετάρτη 16/6 στις 10.30π.μ. στο Σύνταγμα, και στο  συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί την ίδια μέρα στις 5μ.μ. έξω από τη Βουλή.

 

ΣΩΜΑΤΕΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ PDS