ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Το Κλαδικό Σωματείο Εργαζομένων Χρηματοπιστωτικών & Συναφών Επιχειρήσεων Αττικής εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή του και την αλληλεγγύη του στους απεργούς εργαζόμενους του εργοστασίου ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗΣ.

Στην 8η εβδομάδα των απεργιακών τους κινητοποιήσεων και κάτω από τεράστιες πιέσεις με τη μορφή απολύσεων, λοκ άουτ και απεργοσπαστικών μηχανισμών, το ταξικό σωματείο Πανελλήνια Ένωση Εργαζομένων Ελαιουργοσαπουνοποιείων αποτελεί φωτεινό παράδειγμα ενότητας και μαχητικότητας για όλους τους υπόλοιπους εργαζόμενους.

Παρά την εργοδοτική τρομοκρατία και την ασφυκτική οικονομική πίεση από τις απολύσεις και το χάσιμο του μεροκάματου οι εργαζόμενοι παραμένουν ενωμένοι σα γροθιά με συνθήματα όπως «ή όλοι στη δουλειά, ή όλοι στον αγώνα».

Αυτό αποτελεί για όλους εμάς, τους υπόλοιπους εργαζόμενους σε κάθε κλάδο, μάθημα ζωής, ταξικής συνείδησης και συνδικαλιστικής πρακτικής. Οι εργαζόμενοι του εργοστασίου ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗΣ αποδεικνύουν έμπρακτα τι σημαίνει ενότητα της εργατικής τάξης και του συνδικαλιστικού κινήματος.