Το Σωματείο μας, συμμετέχει στο Πανεργατικό Συλλαλητήριο που διοργανώνει το ΠΑΜΕ το Σάββατο 5 Σεπτέμβρη στις 6μ.μ. στα εγκαίνια της ΔΕΘ.

Για τον λόγο αυτό το Σωματείο μας έχει κλείσει πούλμαν για την Θεσσαλονίκη Το πούλμαν θα αναχωρήσει το Σαββάτο (περίπου στις 6.30 το πρωί) και θα επιστρέψει αμέσως μετά το συλλαλητήριο.

Συνάδελφοι,

Το φετινό συλλαλητήριο πραγματοποιείται σε μια περίοδο όπου οι εργαζόμενοι βιώνουν τις επιπτώσεις της κρίσης και την ένταση της αντεργατικής επίθεσης, η οποία εκδηλώνεται και σε νομοθετικό επίπεδο, αλλά και μέσα στους χώρους εργασίας με απολύσεις, διαθεσιμότητες, εκ περιτροπής εργασία, μείωση μισθών κλπ

Το συλλαλητήριο πρέπει να γίνει βήμα αποφασιστικής καταδίκης της πολιτικής του κεφαλαίου και των κομμάτων του, του εργοδοτικού και κυβερνητικού συνδικαλισμού.

Ταυτόχρονα, το συλλαλητήριο να γίνει αφετηρία αγώνων για να αποκρούσουμε τη νέα επίθεση που προετοιμάζεται στη βάση των κεντρικών κατευθύνσεων της ΕΕ και θα την υλοποιήσει όποιο από τα κόμματα του κεφαλαίου αναλάβει την κυβέρνηση.

Σας καλούμε να δηλώσετε συμμετοχή το αργότερο μέχρι τη Παρασκευή στις 3 το μεσημέρι.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, μπορείτε να τηλεφωνήσετε στον σδ. Γιώργο Ποντικό 6977201579.