ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ MELLON – FINTRUST

Την Δευτέρα 31/10, το κλαδικό σωματείο προχώρησε σε παρέμβαση στην διοίκηση των εταιριών MELLON – FINTRUST ζητώντας να σταματήσουν τώρα οι απολύσεις. Η εργοδοσία επικαλούμενη την οικονομική κρίση και τον αντίκτυπο που έχει αυτή στα κέρδη της, δήλωσε ξεκάθαρα ότι ΟΙ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ.

Συνάδελφοι,
Αν δεν αντιδράσουμε τώρα, τα πράγματα θα γίνουν χειρότερα για όλους μας. Πρέπει τώρα να γίνουμε όλοι μελή του κλαδικού σωματείου. Να συμμετέχουμε όλοι στις πρωτοβουλίες του σωματείου. Να οργανώσουμε τον αγώνα μας για να μην προχωρήσουν τα σχέδια της εργοδοσίας. Διεκδικούμε μόνιμη και σταθερή δουλεία για όλους. Όποιος αποδέχεται την απόλυση του ‘’ελαφρά την καρδία’’, διευκολύνει την εργοδοσία να συνεχίσει τις απολύσεις, δεν διευκολύνει το σωματείο και τους εργαζόμενους.
ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΣΗ ΜΑΣ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΤΗΣ
(Ειρήνη:6977296010, μέλος του ΔΣ του Σωματείου)

Συνάδελφοι,
Όλες αυτές οι εξελίξεις δεν μπορεί να αφήνουν κανέναν αδιάφορο. Το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να γραφτούμε στο σωματείο μας, να υπερασπιστούμε τον συνάδελφο μας που απολύεται, να διεκδικήσουμε τα δικαιώματα μας.


Παίρνουμε όλοι μέρος στην σύσκεψη-συζήτηση του σωματείου για όλα αυτά τα θέματα, την Πέμπτη 3/11, στις 18.30, στα γραφεία του σωματείου Πλατεία Μητροπόλεως 10.