Το Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων Χρηματοπιστωτικών και Συναφών Επιχειρήσεων χαιρετίζει τον αγώνα των απεργών συναδέλφων της «Ελληνικής Χαλυβουργίας Α.Ε.». Ο αγώνας των Χαλυβουργών είναι αγώνας όλης της εργατικής τάξης, αφορά όλους τους εργαζόμενους.

Ιδιαίτερα σε αυτή την κρίσιμη περίοδο, ο κλάδος και του χρηματοπιστωτικού συστήματος δέχεται απανωτά χτυπήματα. Συνθλίβονται εργασιακά μας δικαιώματα που έχουν κατακτηθεί με αίμα. Γίνονται απολύσεις, εκ περιτροπής εργασία, μειώσεις μισθών και κατάργηση των συλλογικών μας συμβάσεων. Υπάρχουν συνάδελφοί μας σε εισπρακτικές εταιρείες, που έχουν μήνες να πληρωθούν τα δεδουλευμένα τους. Όπως γενικεύεται η επίθεση, στον ίδιο βαθμό πρέπει να οργανώσουμε ενιαία και συλλογικά την αντεπίθεσή μας.

Ο αγώνας των Χαλυβουργών, μας δίνει κουράγιο να συνεχίσουμε τον δικό μας αγώνα. Δεν θα γίνουμε δούλοι για τα κέρδη των τραπεζιτών! Είμαστε όλοι χαλυβουργοί, γι’ αυτό και κρατάμε ακόμα!

Συμμετέχουμε στο Παναττικό Συλλαλητήριο Στήριξης του αγώνα των Χαλυβουργών το Σάββατο 17/12/11 και ώρα 11πμ. στην Ομόνοια και καλούμε το Εργατικό Κέντρο Αθήνας να κηρύξει 24ωρη απεργία.

Η συμμετοχή στον αγώνα δεν είναι μόνο θέμα αλληλεγγύης στους χαλυβουργούς, είναι ζήτημα ζωής και θανάτου για όλη την εργατική τάξη!

Όλοι στον αγώνα. Η νίκη θα είναι δύσκολη, μα θα είναι δική μας!

Η Πρόεδρος Ο Γ. Γραμματέας
Έφη Χαλιού Γ. Χιωτέλης