Όλοι στην απεργία στις 3 του Μάη

Συναδέλφισσα, συνάδελφε,


Ο κόμπος έφτασε στο χτένι!

Το Σωματείο εργαζομένων στο Χρηματοπιστωτικό σύστημα προκύρηξε 24ωρη προειδοποιητική απεργία για την Πέμπτη 3 Μάη μετά από απόφαση της Γενικής Συνέλευσης των εργαζομένων στην PRS. Διεκδικούμε άμεση καταβολή των δεδουλεμένων. Συμπαραστεκόμαστε στους συναδέλφους της Phonemarketing που απεργούν 40 ημέρες. Καμία μείωση μισθών, καμιά αλλαγή στις εργασιακές σχέσεις, καμιά απόλυση!

Η επίθεση της εργοδοσίας δε θα σταματήσει αν δεν βρει τους εργαζόμενους της PRS και της Phonemarketing απέναντί της σα μια γροθιά.

Η επιτυχία της απεργίας, προκειμένου να ασκήσουμε πίεση στον εργοδότη να πληρώσει άμεσα τους μισθούς, εξαρτάται από τον καθένα μας.

Καλούμε τους συναδέλφους της PRS να μην φοβηθούν τις απειλές της εργοδοσίας. Μπορούν να στηριχθούν στο Σωματείο για να κουρελιάσουμε τους εκβιασμούς. Στη Γενική Συνέλευση των εργαζομένων της PRS πρέπει να συμμετέχει κάθε εργαζόμενος της επιχείρησης, να συμβάλει με τη γνώμη του στις αποφάσεις για το πώς θα κλιμακώσουμε τους αγώνες μας.

Μην τους αφήσεις περιθώριο ατομικής διαπραγμάτευσης. Με εμπιστοσύνη στη δύναμη των εργαζομένων, στο Σωματείο.

Η απόφαση για απεργία καλύπτει όλους τους συναδέλφους στην PRS (μέλη και μη μέλη του Σωματείου) με βάση το καταστατικό μας που έχει εγκριθεί με την 2592/08 απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών στις 3.6.08 (άρθρο 32 παράγραφος 3).

Κάθε εργαζόμενος στη PRS έχει το δικαίωμα να είναι μέλος του Σωματείου μας. Ο Νόμος 1264/82 απαγορεύει στους εργοδότες να προβαίνουν σε οποιαδήποτε ενέργεια που σκοπεύει στην παρακώλυση της άσκησης των συνδικαλιστικών δικαιωμάτων των εργαζομένων. Ο εργοδότης που παρεμβαίνει τιμωρείται με φυλάκιση ή και με χρηματική ποινή

Όλοι στην απεργία στις 3 Μάη!

Να πληρώσει η PRS όλα τα δεδουλεμένα.

Καμιά μείωση μισθού! Καμιά αλλαγή στις εργασιακές σχέσεις. Καμιά απόλυση