εκλογες σωματειου


Αν όχι εσύ, τότε ποιος;

Αν όχι τώρα, τότε πότε;

Αν όχι μαζί μας , τότε πως;


Δευτέρα 21 Γενάρη έως Παρασκευή 25 Γενάρη
Από τις 4μ.μ. μέχρι τις 8μ.μ.
Στα γραφεία του Σωματείου (Πλατεία Μητροπόλεως 10)

 

Οι εκλογές του σωματείου μας πραγματοποιούνται σε μια κρίσιμη περίοδο για το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας. Είναι η περίοδος των συγχωνεύσεων στο χρηματοπιστωτικό σύστημα, η οποία  συνοδεύεται με πακέτα μέτρων και συμβάσεις που έχουν σαφή στόχευση: Να πληρώσουν οι εργαζόμενοι για την κρίση που οι ίδιοι δεν δημιούργησαν, ώστε να περιφρουρηθεί η κερδοφορία των τραπεζών και των άλλων εταιριών  και να ενισχυθεί η ανταγωνιστικότητά τους.

 

Η κυβέρνηση, η Ευρωπαϊκή Ένωση, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο σαρώνουν κάθε  κατάκτηση των προηγούμενων 50 και πλέον χρόνων. Δίνουν χτύπημα στους μισθούς, στις συντάξεις, στα όρια συνταξιοδότησης, στα επιδόματα, στις αποζημιώσεις. Επιβάλλουν πλήρη ευελιξία στις εργασιακές σχέσεις.

 

Σε κάθε χώρο δουλειάς  συζητάμε, αποφασίζουμε, οργανώνουμε την αντίσταση, τον αγώνα μας. Είναι στο χέρι μας να μη δεχτούμε να μειώνεται ο μισθός μας, να καταπατούνται τα δικαιώματα μας. Είναι στο χέρι μας να απαιτήσουμε να ζούμε με αξιοπρέπεια, να ικανοποιούνται οι ανάγκες της οικογένειας μας. Να έχουμε δωρεάν υπηρεσίες υγείας, φάρμακα, παιδεία για τα παιδιά μας.

 

Αυτοί που σου λένε ότι δεν μπορείς να κάνεις τίποτα στο λένε γιατί ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ να κάνεις. Αυτοί που σου λένε ότι δεν αλλάζουν τα πράγματα στο λένε γιατί ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ να αλλάξουν. Δεν φοβούνται την αγανάκτησή σου, φοβούνται την ΔΡΑΣΗ σου.

 

Συμμετέχουμε, ψηφίζουμε μαζικά, δυναμώνουμε το σωματείο, γινόμαστε δραστήρια μέλη. Για να γίνει το σωματείο μας πιο μαζικό, πιο ικανό να παρεμβαίνει στον κλάδο μας. Για την ανάπτυξη του ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος.

 

Με οργάνωση και δυνατό σωματείο δίνουμε μήνυμα ότι δεν μπορούν να μας έχουν στο χέρι. Στήριγμα έχουμε ο ένας τον άλλο και  όλοι το κλαδικό  σωματείο μας. Να ενώσουμε τη δύναμή μας κάτω από την ομπρέλα του!

ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΟΠΛΑ, ΜΕ ΤΑΞΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ, ΜΕ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΠΑΛΗΣ ΤΟΥ ΠΑΜΕ

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ  ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΟΧΟΥΣ:

ΠΛΗΡΗ & ΣΤΑΘΕΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ - ΜΙΣΘΟΥΣ ΠΟΥ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΜΑΣ

 

 

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                      Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

                   ΕΦΗ ΧΑΛΙΟΥ                                                                                            ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΙΩΤΕΛΗΣ