ΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

ΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΕΤΑΡΤΗ 19 ΜΑΡΤΗ ΚΑΙ ΩΡΑ 18:00


ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ (Αγ. Φιλοθέης 5, πίσω από τη Μητρόπολη)

Συναδέλφισσα, συνάδελφε,

Το σωματείο μας απευθύνεται σε εσένα που εργάζεσαι με οποιαδήποτε εργασιακή σχέση στις τράπεζες και τις θυγατρικές τους, στις εισπρακτικές εταιρίες και τα «δικηγορικά» γραφεία που δουλεύουν ως εισπρακτικές.

Απευθύνεται σε εσένα που τα τελευταία χρόνια δέχεσαι όλο και μεγαλύτερη επίθεση στα δικαιώματά σου. Που βλέπεις τους όρους της κλαδικής σύμβασης να εξανεμίζονται στο όνομα της κερδοσκοπίας της επιχείρησης. Που θυσιάζεις ώρες από τον ελεύθερο χρόνο σου και την οικογένειά σου, με απλήρωτες υπερωρίες, προκειμένου να ανταποκριθείς στις όλο και μεγαλύτερες απαιτήσεις των τραπεζιτών.

Απευθύνεται σε εσένα που δέχτηκες νέες μειώσεις στο μισθό σου, την ίδια στιγμή που οι απαιτήσεις της ζωής αυξάνονται, που η φορολογία σε τσακίζει, ενώ οι καθημερινές ανάγκες για υγεία- μόρφωση των παιδιών σου δεν σου αφήνουν περιθώρια να προγραμματίσεις το μέλλον σου.

Οι κυβερνήσεις και οι συνδικαλιστικές ηγεσίες του κλάδου πάνε χέρι χέρι με τις απαιτήσεις του κεφαλαίου. ΜΟΝΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΔΥΝΑΜΗ.

Το κλαδικό σωματείο Χρηματοπιστωτικού σε καλεί να ορθώσεις το ανάστημά σου. Να πάρεις τη ζωή σου στα χέρια σου. Μόνο με τη ΜΑΖΙΚΗ- ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ- ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ δράση, μπορούμε να τους σταματήσουμε. Η ίδρυση του σωματείου μας δίνει στους εργαζόμενους ένα γερό στήριγμα. Με την δράση του, αυτά τα χρόνια ύπαρξής του, πραγματοποιήθηκαν θετικά βήματα στην οργάνωση και την ενότητα των εργαζομένων στον κλάδο μας. Οργανώθηκαν αγώνες σε τράπεζες και εταιρίες. Συγκρουσθήκαμε κατά μέτωπο με τους εργοδότες. Οι αγώνες αυτοί παρεμπόδισαν προσωρινά, αλλού καθυστέρησαν αντεργατικά μέτρα, αλλού μετρίασαν την επίθεση ης εργοδοσίας.

Συνεχίζουμε αποφασιστικά, αταλάντευτα, ταξικά, δυναμώνουμε τους αγώνες μας για την οργάνωση όλων των εργαζομένων στον κλάδο του χρηματοπιστωτικού.



ΠΑΡΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 19 ΜΑΡΤΗ

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΣΟΥ

ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ Η ΔΥΝΑΜΗ - ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ Η ΕΛΠΙΔΑ