ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Το Κλαδικό Σωματείο Χρηματοπιστωτικού χαιρετίζει τους εργαζόμενους της εταιρίας Mellon που παρά τις πιέσεις και τους εκβιασμούς της εργοδοσίας και τον ύπουλο ρόλο των εργοδοτικών συνδικαλιστών έδωσαν περήφανα την απεργιακή μάχη για δύο ημέρες και κατάφεραν με τον αγώνα τους να εξασφαλίσουν νέα επιχειρησιακή σύμβαση με την οποία όχι μόνο διατήρησαν τα ήδη κεκτημένα τους αλλά κατάφεραν να τα αυξήσουν ! Συσπειρωμένοι στο σωματείο τους και με την αλληλεγγύη των εργαζομένων όλου του κλάδου που συσπειρώνονται στο Κλαδικό Σωματείο έκλεισαν τα αυτιά τους στις σειρήνες των εργοδοτικών συμβιβασμένων συνδικαλιστών που απαιτούσαν υποχωρήσεις , σκορπούσαν τη μοιρολατρία και την ηττοπάθεια και μιλούσαν για την αναποτελεσματικότητα των αγώνων .

Οι εργαζόμενοι  της Mellon , αξιοποιώντας την πείρα του αγώνα τους , να παραμείνουν συσπειρωμένοι , να οργανωθούν και να δυναμώσουν το Κλαδικό Σωματείο  που μαζί με τους εργαζόμενους όλων των κλάδων  παλεύει για την κάλυψη των σύγχρονων αναγκών  και την ανάκτηση όλων των απωλειών που είχαν οι εργαζόμενοι .

 
Καλούμε τέλος τους εργαζόμενους της Mellon σε αγωνιστική ετοιμότητα μαζί με τους εργαζόμενους όλου του κλάδου  απέναντι σε κάθε εργοδότη ή σε κυβερνητική συμφωνία που θα αμφισβητήσει κατοχυρωμένα δικαιώματά μας !

 
 
Η πρόεδρος                                                                                           Ο Γεν. Γραμματέας

 
Χαλιού Έφη                                                                                                Μεσσάδος Νίκος