ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΛΑΙΜΗΤΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ


Εμείς οι εργαζόμενοι και οι εργαζόμενες στις εταιρείες τηλεπικοινωνιών-πληροφορικής, στις τράπεζες και τις εισπρακτικές εταιρείες ΔΕΝ ΣΥΝΑΙΝΟΥΜΕ στα σχέδια των εργοδοτών μας και της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ για την κατάργηση των όσων ασφαλιστικών δικαιωμάτων μάς έχουν απομείνει. ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΙΣΩ από τις πραγματικές μας ανάγκες. ΔΕ ΣΥΜΒΙΒΑΖΟΜΑΣΤΕ σε μια ζωή χωρίς αξιοπρέπεια. ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΛΗ ΜΑΣ – ΚΛΙΜΑΚΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ 48ΩΡΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ αν τολμήσει η κυβέρνηση να φέρει τον αντιασφαλιστικό νόμο στη βουλή.

Αυτοί που δεν ντρέπονται να αποκαλούν τους πρόσφυγες «εν δυνάμει επενδυτές» για την κερδοφορία των μεγάλων επιχειρήσεων, αυτοί που καταδικάζουν πίσω από τα συρματοπλέγματα τη ζωή χιλιάδων προσφύγων, για να είναι «σύννομοι» με τις συμφωνίες που έχουν κάνει με την Τουρκία, δεν μπορούν –γιατί δεν θέλουν- να διαπραγματεύονται για τα συμφέροντά μας.
Απέναντι στη βαρβαρότητα του συστήματός τους, που γεννά προσφυγιά, απέναντι στην πολιτική της ΕΕ και της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ που καταδικάζει τους νέους στην ανεργία και την ανασφάλεια, απέναντι στις βέλτιστες μορφές απασχόλησης που εγκλωβίζει χιλιάδες νέους σε απαράδεκτες μορφές εργασιακών σχέσεων (νοικιασμένους, συμβασιούχους της μιας μέρας, με μπλοκάκι κλπ), υπάρχουν οι ίδιοι οι εργαζόμενοι και οι οικογένειές τους. Υπάρχουν οι ανάγκες μας που μπορούν να καλυφθούν γιατί αυτό επιτάσσουν οι καιροί! Γιατί η επιστήμη και η τεχνολογία ανοίγει δυνατότητες και δρόμους! Γιατί η ιστορία δεν γυρίζει πίσω στην εποχή των δούλων!
Για όλους αυτούς τους λόγους τα σωματεία μας καλούν τους συναδέλφους σε αγωνιστική επαγρύπνηση. Οργανώνουμε συζητήσεις στους χώρους δουλειάς, γενικές συνελεύσεις και συγκεντρώσεις για να πάρουμε εμείς οι εργαζόμενοι την υπόθεση στα χέρια μας. Να πληθύνουν οι αποφάσεις για τη συμμετοχή στην απεργία. Στη 48ωρη να μην κουνηθεί φύλλο. ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.
 
Τη Δευτέρα 4 Απρίλη από τις 5μμ μέχρι τις 7μμ συγκεντρωνόμαστε στον κόμβο Κηφισίας (στο «δαχτυλίδι»). Διαδηλώνουμε ενάντια στα σχέδιά τους. Ενημερώνουμε τους συναδέλφους μας. Από την επιτυχία των αγώνων μας κρίνονται τα συμφέροντά μας.
ΚΛΙΜΑΚΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗ 48ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ