ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΔΙΕΚΔΙΚΩΝΤΑΣ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ. ΝΑ ΜΗ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ


ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ.

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΣΤΙΣ 11πμ.

Συνάδελφοι, συναδέλφισσες

Την ίδια στιγμή που η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ με απαράδεκτες διαδικασίες φαστ-τρακ αιφνιδιάζει τους εργαζόμενους και το λαό και περνά το νόμο-λαιμητόμο για το Ασφαλιστικό και το Φορολογικό μέσα στο ερχόμενο Σαββατοκύριακο, το εργατικό λαϊκό κίνημα, εμείς οι εργαζόμενοι, ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ, ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΑΝΤΙΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ. ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ.

Αυτό που τους φοβίζει περισσότερο, αυτό που τρέμουν εργοδότες και κυβερνήσεις είναι η ίδια η εργατική λαϊκή οργή. Γι’ αυτό μεθοδεύουν έτσι αιφνιδιαστικά την ψήφιση των μέτρων, γι’ αυτό έτσι απροκάλυπτα κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους για να εξασφαλίσουν τα κέρδη των αφεντικών τους, των τραπεζιτών και μεγαλοεργοδοτών, με τις λιγότερες δυνατές αντιστάσεις.

Ο νέος νόμος για το ασφαλιστικό έρχεται να ισοπεδώσει ό,τι έχει απομείνει από τον κοινωνικό χαρακτήρα της Ασφάλισης και οι εργαζόμενοι καλούμαστε για άλλη μια φορά να πληρώσουμε με νέα ακόμη χειρότερα μέτρα την κρίση του συστήματός τους.

Οι λαϊκές αντιδράσεις ενάντια σ’ αυτούς τους σχεδιασμούς είναι αναπόφευκτες και επιβεβλημένες!

Το σωματείο Χρηματοπιστωτικού καλεί όλους τους συναδέλφους στις τράπεζες, τις εισπρακτικές εταιρίες και τις θυγατρικές των τραπεζών να συμμετέχουν μαζικά στις απεργιακές κινητοποιήσεις σήμερα Παρασκευή (11πμ στην Ομόνοια) και αύριο Σάββατο (6μμ στην Ομόνοια)

 
ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΗ ΜΑΧΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ

 
ΣΤΟΧΕΥΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ: την ΕΕ, το ΔΝΤ,  την ίδια την εξουσία του κεφαλαίου, τις κυβερνήσεις και τα κόμματα που τους υπηρετούν.

 
ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 10πμ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, τη μέρα που επέλεξε η Κυβέρνηση να ψηφίζει στη βουλή τον νόμο- έκτρωμα.
 
 
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ            Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
 
ΕΦΗ ΧΑΛΙΟΥ           ΝΙΚΟΣ ΜΕΣΣΑΔΟΣ