ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΜΑΧΗΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

ΣΕ ΟΣΟΥΣ "ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΝΤΑΙ" ΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ ΜΑΣ

 
ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ 1 ΜΑΡΤΗ 6.30μ.μ. ΣΤΟ HILTON

 
Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Το μαζικό, μαχητικό συλλαλητήριο στις 21/2 απέδειξε ότι οι εργαζόμενοι δεν τσιμπάμε στην επιχειρηματολογία Κυβέρνησης και εργοδοτών περί "εθνικής ενότητας", συναίνεσης και εργασιακής ειρήνης μέχρι να έρθει η ανάπτυξή τους... Δεν ανεχόμαστε άλλα μέτρα σε βάρος μας. Η νέα επίθεση που ετοιμάζουν οι εργοδότες μας, οι τραπεζίτες, σε συνεννόηση με το ΔΝΤ, την ΕΕ και την Κυβέρνηση θα φέρει νέες μειώσεις στους μισθούς μας, παραπέρα ελαστικοποίηση των εργασιακών σχέσεων,  κατάργηση όσων εργασιακών δικαιωμάτων έχουν απομείνει, νέα φοροληστεία. Και όλα αυτά θα προστεθούν πάνω στα προηγούμενα μέτρα, που ήδη έχουμε υποστεί.

Η κυβέρνηση επιχειρεί να εξαπατήσει για άλλη μια φορά τους εργαζόμενους, προβάλλοντας δήθεν "αντίμετρα" στα μέτρα  παρουσιάζοντάς τα ουδέτερα, όπως έλεγε και με το ασφαλιστικό ότι δε θα μειώνονταν οι συντάξεις. Κανείς δεν πρέπει να πέσει στην παγίδα.

Καμία ανοχή στα ψέματα της κυβέρνησης.

Καμία ανοχή στα παιχνίδια των διαπραγματεύσεων, στα νέα βάρβαρα μέτρα!

Να οργανώσουμε την αντεπίθεση απέναντι στους εκπροσώπους του κεφαλαίου.

Όλοι στον αγώνα. Να δείξουμε τη δύναμή μας.

Να απαιτήσουμε τις απώλειές μας, τις πραγματικές μας ανάγκες.

Το σωματείο μας συμμετέχει στο συλλαλητήριο που καλεί το Π.Α.ΜΕ. αύριο Τετάρτη 1/3 στο χώρο των «διαπραγματεύσεων» και καλεί όλες και όλους τους συναδέλφους να ενώσουμε τη δύναμή μας με τους εργαζόμενους και των υπόλοιπων κλάδων.

 
Όλες και όλοι στο ΗΙLTON στις 6.30μμ
 
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                           Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
  Χαλιού Έφη                                                      Μεσσάδος Νίκος