ΚΑΝΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΒΗΜΑ

ΕΝΙΣΧΥΣΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΦΩΝΗ

ΔΥΝΑΜΩΣΕ ΤΟ ΚΛΑΔΙΚΟ ΣΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟ
 

Συναδέλφισσα, συνάδελφε,

Χαιρετίζουμε την αυξημένη συμμετοχή των συναδέλφων όλου του κλάδου, στις αρχαιρεσίες του Σωματείου Εργαζομένων Χρηματοπιστωτικών και Συναφών Επιχειρήσεων Ν. Αττικής. Όλοι οι συνάδελφοι στο Χρηματοπιστωτικό, ανεξάρτητα ποιόν εργοδότη έχουμε, ανεξάρτητα την μορφή εργασίας, αν είμαστε τραπεζοϋπάλληλοι, αν εργαζόμαστε σε θυγατρικές τραπεζών, σε δικηγορικά γραφεία, αν είμαστε αορίστου χρόνου ή παίρνουμε 300 ευρώ, έχουμε ένα κοινό συμφέρον: Να ενισχύσουμε την δύναμή μας, να αντιμετωπίσουμε οργανωμένα τον κοινό μας αντίπαλο, την μεγαλοεργοδοσία του κλάδου.

Οι τραπεζίτες με τις πλάτες της κάθε κυβέρνησης τσακίζουν τα δικαιώματά μας για να αυξάνουν τα κέρδη τους. Γι’ αυτό μειώνουν τους μισθούς μας, μας απολύουν, περνούν αντιλαϊκούς νόμους με πρόσχημα το κλείσιμο της β’ αξιολόγησης. 

Με την ενότητά μας τους χαλάμε τα σχέδια!

Η αυξημένη συμμετοχή στις εκλογές μας, μας δίνει δύναμη και αισιοδοξία για τις μάχες που έρχονται. Για το λόγο αυτό αποφασίσαμε να παρατείνουμε τη διάρκεια των εκλογών ώστε να εκφραστεί πιο δυναμικά η οργανωμένη συμμετοχή μας.

Οι εκλογές του Κλαδικού μας Σωματείου θα διεξαχθούν και

την Τρίτη 14/3/2017.

Πρόγραμμα εκλογών:

  • 12:00 – 14:00: Κάλπη στη First Data (Λ. Αθηνών 31-33 & Σπύρου Πάτση 12)
  • 15:00 – 16:00: Κάλπη στον όμιλο Πειραιώς (κτίριο Ντυνάν – Λ. Μεσογείων 109-111)
  • 17:00 – 18:30: Γραφεία Συνδικάτου (Πλ. Μητροπόλεως 10) 

Σε καλούμε να κάνεις το βήμα!

Οργανώσου Τώρα! Δώσε δύναμη στο Συνδικάτο σου!