Οργάνωση κι αγώνας ενάντια στις κατασχέσεις σπιτιών και καταθέσεων των λαϊκών νοικοκυριών


Χαιρετίζουμε τη συμμετοχή όλων των συναδέλφων που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του κλαδικού σωματείου και συμμετείχαν στις κινητοποιήσεις συνδικάτων και λαϊκών επιτροπών στα ειρηνοδικεία της Αττικής.

Είναι ένα πρώτο βήμα οργάνωσης και συντονισμού όσων πλήττονται από την αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης, από τις μειώσεις μισθών και τη φοροληστεία.

Καλούμε ιδιαίτερα τους συναδέλφους μας στις εισπρακτικές εταιρείες και στα δικηγορικά γραφεία σε οργάνωση και αντίσταση στην τρομοκρατία των διευθυντών που τους εξαναγκάζουν να βάζουν απέναντι τους δανειολήπτες εργαζόμενους, αυτοαπασχολούμενους και συνταξιούχους όπως πρόσφατα έγινε με το δικηγορικό γραφείο «ΧΑΡΑΚΤΙΝΙΩΤΗΣ». Να μην υποκύψουν, να αντισταθούν στις πιέσεις και στους εκβιασμούς των εργοδοτών, να αγωνιστούν για τα δικαιώματά τους.

Κλιμακώνουμε τον αγώνα μας καλώντας στη μαζική παράσταση διαμαρτυρίας μαζί με συλλόγους αυτοαπασχολουμένων και εργατικά σωματεία:

στο Υπουργείο Οικονομικών,
την Τετάρτη 1 Νοέμβρη στις 9π.μ.

Δεν θα επιτρέψουμε στην κυβέρνηση να  διαλύσει ουσιαστικά την όποια παρεχόμενη προστασία υπήρχε στην πρώτη κατοικία, καταργώντας τελείως η μειώνοντας κατά πολύ τα κριτήρια προστασίας. Δε θα επιτρέψουμε στην κυβέρνηση να «ρουφάει» από τις καταθέσεις των φτωχών εργατικών και λαϊκών νοικοκυριών.

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΪΚΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ - ΑΓΩΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΜΑΣ – ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΪΚΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ

Καλούμε όλους τους συναδέλφους που αντιμετωπίζουν οι ίδιοι και οι οικογένειες τους προβλήματα κόκκινων δανείων, κατασχέσεων μισθών και κατοικίας να απευθυνθούν στο κλαδικό συνδικάτο. Στα γραφεία του συνδικάτου στην Πλατεία Μητροπόλεως 10 και στα τηλέφωνα: 210 3226621 (6μ.μ. έως 8μ.μ.) και στο 6947445479.

ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΜΕ – ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

 

                                              TO ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ