ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ


Συμμετέχουμε στη παράσταση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Εργασίας
στις 12 Οκτώβρη στις 5:00 μμ.
Δίνουμε απεργιακή απάντηση όταν η Κυβέρνηση φέρει το νόμο.
 
Το Κλαδικό Σωματείο Χρηματοπιστωτικού καλεί τους εργαζόμενους του κλάδου σε ετοιμότητα μπροστά στο νέο γύρο επίθεσης στα δικαιώματα μας. Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ σε συνεργασία με την ΕΕ και το ΔΝΤ μπροστά στο κλείσιμο της 3ης αξιολόγησης ετοιμάζεται να ικανοποιήσει άλλο ένα αίτημα των εργοδοτών οργανώνοντας νέο χτύπημα στην οργάνωση των εργαζομένων, στο απεργιακό δικαίωμα, στους εργατικούς αγώνες. Θέλουν «σιγή νεκροταφείου» στους χώρους δουλειάς για να μπορούν ανεξέλεγκτα να εφαρμόζουν την αντεργατική πολιτική που τσακίζει δικαιώματα και κατακτήσεις των εργαζομένων για λογαριασμό του κεφαλαίου.
Η Κυβέρνηση, οι τραπεζίτες και οι εργοδότες του κλάδου μας πρέπει να βρίσκουν τους εργαζόμενους απέναντι τους, σε κάθε προσπάθεια να βάλουν εμπόδια στη δράση και την οργάνωση των εργαζομένων, να καταστείλουν τους αγώνες τους, να τρομοκρατήσουν, να παρέμβουν στα σωματεία και στο κίνημα τους.
Τώρα απαιτείται η οργάνωση και η αντίσταση για τη διεκδίκηση των δικαιωμάτων μας, ενάντια στα νέα μέτρα της Κυβέρνησης και στην εφαρμογή όλων των προηγούμενων. Να γίνει η κάθε τράπεζα, η κάθε επιχείρηση του κλάδου χώρος μαζικών διαδικασιών, συζήτησης και οργάνωσης της πάλης των εργαζομένων.
Το ΔΣ