ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ

Χαιρετίζουμε την απόφαση της γενικής συνέλευσης του καταστήματος  της Εθνικής Τράπεζας ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ για τη συγκέντρωση που διοργανώνει το Σωματείο μας  
την Τρίτη 28 Νοέμβρη στις 4.30μ.μ. στο Υπουργείο Εργασίας.
 
 
 
ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ
 
Η εποχή της «δίκαιης ανάπτυξης» έρχεται: έλλειψη προσωπικού, εργοδοτική τρομοκρατία για επίτευξη στοχοθεσίας, παραβίαση ωραρίου, επίθεση σε εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα. τα συνθετικά στοιχεία της καθημερινότητά μας σήμερα θα είναι παρόντα και την περίοδο της επιστροφής στην κανονικότητα της κερδοφορίας της Τράπεζας.

 Οι παρατάξεις που έχουν την ευθύνη για τη λειτουργία του ΣΥΕΤΕ φέρουν την κύρια ευθύνη για την αδράνεια και την υποχώρηση της απαιτητικότητας των συναδέλφων. Με κεντρικό ιδεολογικό άξονα την κάλυψη των αναγκών της τράπεζας ο ΣΥΕΤΕ εμφανίζεται ανίκανος να εκφράσει τη δυσαρέσκεια των εργαζόμενων στην Εθνική Τράπεζα, να οργανώσει τις διεκδικήσεις τους, να εμπνεύσει αγωνιστικές διαθέσεις.

Σε αυτό το κλίμα με απεριόριστη περηφάνια υποδεχτήκαμε το κείμενο της Γενικής συνέλευσης των συναδέλφων της Ελευσίνας.

Επίσης με κάθε τρόπο στηρίζουμε την πρωτοβουλία του κλαδικού Συνδικάτου Χρηματοπιστωτικού στην Αττική με την παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το Υπουργείο Εργασίας την Τρίτη 28 Νοέμβρη.

Καλούμε τους συναδέλφους να υπερασπιστούν με την αγωνιστική τους στάση τον Κανονισμό εργασίας, τα δικαιώματά μας, τις συνδικαλιστικές ελευθερίες. Να αξιοποιήσουν όλα τα μέσα και τις πρακτικές για την άνοδο της συμμετοχικότητας, την από τα κάτω οργάνωση των αντιστάσεων, την ενίσχυση της εργατικής αλληλεγγύης.

Οι συνάδελφοι από το Κατάστημα Αμφιλοχίας

 Νοέμβρης 2017