ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Χαιρετίζουμε τους εργαζόμενους της εταιρείας First Data που την Κυριακή 5 Νοεμβρίου πραγματοποίησαν την εκλογοαπολογιστική τους Συνέλευση του νεοσύστατου επιχειρησιακού τους σωματείου.

Στις σημερινές συνθήκες, η δημιουργία ενός ταξικού σωματείου σε ένα χώρο δουλειάς που "γεννιέται" ως ανάγκη των ίδιων των εργαζομένων για την καλύτερη οργάνωση της πάλης τους απέναντι στην επίθεση της εργοδοσίας, για την διεκδίκηση και υπεράσπιση των δικαιωμάτων τους, αποτελεί ελπίδα για όλο τον κλάδο και συνολικά για τους εργαζόμενους.

Οι εργαζόμενοι στη Γενική τους Συνέλευση δήλωσαν την αποφασιστικότητα τους να συμβάλλουν όλοι μαζί στη μαζικοποίηση του σωματείου τους και στην επιτυχία των αρχαιρεσιών που αποφασίστηκε να γίνουν 21 με 23  Νοέμβρη.

Ομόφωνα αποφάσισαν τη συμμετοχή του σωματείου τους στο συλλαλητήριο που διοργανώνει το ΠΑΜΕ στις 9 Νοέμβρη ενάντια στο νέο γύρο επίθεσης και τα νέα μέτρα που ετοιμάζουν Κυβέρνηση – ΕΕ – Κεφάλαιο.

Το Κλαδικό μας Σωματείο απευθύνεται σε όλους τους εργαζόμενους της First Data και τους καλεί να κάνουν τώρα το βήμα, να οργανωθούν στο σωματείο τους, να πάρουν μέρος στις εκλογές. Η συλλογική δράση και η ενότητα των εργαζομένων θα "σπάει" το φόβο και την ανασφάλεια που μπορεί να νιώθει ο καθένας μόνος του.

Καλεί όλους τους εργαζόμενους να πάρουν μέρος και στη Γενική Συνέλευση του Κλαδικού Σωματείου στις 14 Νοέμβρη, στις 18:00 (αιθ. Εμποροϋπαλλήλων – Αγ. Φιλοθέης 5β – πλ. Μητροπόλεως).

 

Το ΔΣ