ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


 

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ Η ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΜΠΤΗ 30 ΜΑΗ

 

ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ (ανεξάρτητα από εργασιακή σχέση) ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 07:30 π.μ. ΣΤΗ ΛΕΩΦ. ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΟΥ RBU 

          Το Διοικητικό Συμβούλιο του Κλαδικού Σωματείου Χρηματοπιστωτικού χαιρετίζει τους εκατοντάδες εργαζόμενους που ξεπερνώντας την εργοδοτική τρομοκρατία, τις απειλές και τους εκβιασμούς συμμετείχαν στην σημερινή μεγάλη απεργιακή κινητοποίηση των εργαζομένων στην Τράπεζα Πειραιώς.


          Έπειτα από απόφαση που λήφθηκε μέσα στον χώρο του RBU στην Λεωφόρο Μεσογείων η απεργία συνεχίζεται για όλους τους εργαζόμενους στην Τράπεζα Πειραιώς  ανεξάρτητα από εργασιακή σχέση και αύριο Πέμπτη 30 Μαΐου με συγκέντρωση στη Λεωφόρο Μεσογείων στις 7.30 π.μ.
 
          Η Τράπεζα Πειραιώς έχει δρομολογήσει τα σχέδια απόσχισης και θα τα υλοποιήσει σε βάρος μας προκειμένου ν' αυγατίζουν τα κέρδη της. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ κάνει πλάτες σ' αυτούς τους σχεδιασμούς. Έχει νομοθετήσει υπέρ των τραπεζών, έχει διευκολύνει για να μην υπάρχει  "καμμία γραφειοκρατία" στους τραπεζίτες προκειμένου να κάνουν "εθελούσιες", να κάνουν αποσχίσεις !

          Δεν μασάμε στις αυταπάτες που μας σερβίρει η ηγεσία της ΟΤΟΕ, πως δήθεν διασφάλισε τα δικαιώματά μας επειδή η διοίκηση δήλωσε πως οι αποσχίσεις και οι απολύσεις θα γίνονται "εθελοντικά".


ΔΕΝ ΑΠΟΛΥΟΜΑΣΤΕ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ !

ΔΕΝ ΑΠΕΜΠΟΛΟΥΜΕ  ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΑΣ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ !
 
 
ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ

ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΙΣ 7.30 ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΗΣ RBU