Ανακοίνωση σωματειακής επιτροπής PDS


Συναδέλφισσες - συνάδελφοι,

Την περασμένη εβδομάδα πραγματοποιήσαμε γενικές συνελεύσεις στα κτίρια της PDS για να συζητήσουμε τις εξελίξεις και να αποφασίσουμε τη συνέχιση της αγωνιστικής μας δράσης, με στόχο την ικανοποίηση των αιτημάτων μας και την υπογραφή επιχειρησιακής σύμβασης εργασίας που να κατοχυρώνει τα δικαιώματα όλων των εργαζομένων στην PDS.

Υλοποιώντας τις αποφάσεις που λάβαμε στις γενικές μας συνελεύσεις, την Τρίτη 24 του Σεπτέμβρη δίνουμε μαζικό, μαχητικό "παρών" στην 24ωρη απεργία που έχουν κηρύξει δεκάδες Ομοσπονδίες, Εργατικά Κέντρα και Συνδικάτα και στην απεργιακή συγκέντρωση στις 10:30π.μ. στα Προπύλαια.


Παλεύουμε ενάντια στον αναπτυξιακό νόμο της κυβέρνησης που δίνει "γη και ύδωρ" στους μεγαλοεπιχειρηματίες, στη μεγαλοεργοδοσία, τσακίζοντας παράλληλα τα εναπομείναντα εργατικά και συνδικαλιστικά δικαιώματα. Ενάντια στο νόμο που επιχειρεί να βάλει περισσότερα εμπόδια και φραγμούς στα ταξικά συνδικάτα, όπως είναι το Κλαδικό Σωματείο Χρηματοπιστωτικού, που αγωνίζονται με πραγματικές συλλογικές διαδικασίες και υπερασπίζονται τα δικαιώματα και τις σύγχρονες ανάγκες των εργατών, έχοντας σταθερό μέτωπο απέναντι σε εργοδοσία - κυβερνήσεις.

Παλεύουμε για σύγχρονους όρους δουλειάς και ζωής των εργαζόμενων, για αυξήσεις στους μισθούς, στις συντάξεις και στις κοινωνικές παροχές, για συνδικάτα ανεξάρτητα από το κράτος και την εργοδοσία. Σε συντονισμό με τους εργαζόμενους του κλάδου, με τα επιχειρησιακά σωματεία στην Mellon και στη SIA (πρώην First Data) παλεύουμε για την υπογραφή επιχειρησιακής σύμβασης εργασίας!

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους στην PDS να δυναμώσουν το Κλαδικό Σωματείο Χρηματοπιστωτικού και τη σωματειακή επιτροπή, και να πάρουν μέρος στην 24ωρη απεργία στις 24 Σεπτέμβρη!

Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥΣ ΤΣΑΚΙΖΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ - ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑΣ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΙΣ 10.30π.μ. ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ