Κάλεσμα στη Γενική Συνέλευση στις 8 Οκτώβρη

6 ΟΚΤΩΒΡΗ 2019

Δυναμώνουμε το Σωματείο μας - Κλιμακώνουμε τον αγώνα μας

Συμμετέχουμε μαζικά στην Γενική Συνέλευση την ΤΡΙΤΗ 8 ΟΚΤΩΒΡΗ στις 18.00 μ.μ. 

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Οι απεργιακές κινητοποιήσεις στις 24/9 και 2/10, οι μεγάλες συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ, αποτελούν κλιμάκωση της πάλης για να μην περάσει το «αναπτυξιακό πολυνομοσχέδιο» που φέρνει η κυβέρνηση της ΝΔ και αποτυπώνει χωρίς περιθώρια παρερμηνειών ότι η «ανάπτυξη για όλους», που διαλαλεί, είναι ανάπτυξη για το κεφάλαιο και κόλαση για τους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα.

Κυβέρνηση και εργοδοσία επιδιώκουν να επιβάλουν σιγή νεκροταφείου στους χώρους δουλειάς αφού μεταξύ άλλων το πολυνομοσχέδιο προβλέπει το "ηλεκτρονικό μητρώο", ένα γενικευμένο φακέλωμα, που ανά πάσα στιγμή θα είναι στα χέρια της εργοδοσίας και του κράτους, αλλά και την "ηλεκτρονική ψηφοφορία" με την οποία καταργείται ουσιαστικά η ζωντανή συμμετοχή και οι μαζικές, δημοκρατικές λειτουργίες των σωματείων. Ο εργαζόμενος θα «ψηφίζει» για τους εκπροσώπους του, για τα αιτήματά του και τις μορφές πάλης κάτω από το «άγρυπνο βλέμμα» του εργοδότη και του κράτους. Και όλα αυτά για να κερδοφορούν οι μεγαλομέτοχοι και οι τραπεζίτες του κλάδου, σε βάρος των δικών μας δικαιωμάτων και αναγκών.

ΑΣ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ, ΟΡΘΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ,

ΔΥΝΑΜΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΣ

Κόντρα σε όλους όσους θέλουν σωματεία φερέφωνα των εργοδοτών, παραδομένα στις ανάγκες των επιχειρηματικών ομίλων, ξεγυμνωμένα από ουσιαστική δράση και διεκδίκηση για τα συμφέροντα των εργαζόμενων, εμείς συνεχίζουμε! Δε τους κάνουμε τη χάρη! Βγάζουμε συμπεράσματα από την δράση μας, σχεδιάζουμε όλοι μαζί τα επόμενα βήματα μας, κλιμακώνουμε τον αγώνα μας πιο αποφασισμένοι, πιο συσπειρωμένοι, γερά οργανωμένοι στο σωματείο μας.

Να μη λείψει κανείς. Όλοι στη Γενική Συνέλευση στις 8 ΟΚΤΩΒΡΗ

Αγ. Φιλοθέης 5β - πλ. Μητροπόλεως, (Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας)