ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΣ ΤΟΥ ΚΛΑΔΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ την ΤΕΤΑΡΤΗ 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Οργανώνουμε την επιτυχία του πανεργατικού συλλαλητηρίου στις 13 Οκτώβρη κόντρα στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης που παίζει στα ζάρια την υγεία του λαού, όταν η ίδια αφήνει αθωράκιστο το δημόσιο σύστημα υγείας, όταν ο καθημερινός συνωστισμός στα ΜΜΜ τα μετατρέπει σε υγειονομικές βόμβες, όταν οι μαθητές στοιβάζονται σε 25άρια τμήματα, σε ακατάλληλες αίθουσες και με ελλείψεις σε εκπαιδευτικούς και προσωπικό καθαριότητας.

Την ίδια στιγμή βρίσκει την ευκαιρία να «ξηλώσει» κάθε εργασιακό δικαίωμα μέσα από τις ΠΝΠ που εφαρμόζονται και στον κλάδο μας, αφήνοντας ανεξέλεγκτους τραπεζίτες και επιχειρήσεις να καταπατούν δικαιώματα, να απολύουν, να αυξάνουν την εντατικοποίηση και να καταστρατηγούν τα ωράρια.

Οι τραπεζίτες «τρίβουν τα χέρια» τους περιμένοντας το νέο πτωχευτικό κώδικα που φέρνει η κυβέρνηση στο όνομα της μείωσης των προβληματικών δανείων, που θα οδηγήσει με απλές διαδικασίες στον πλειστηριασμό χιλιάδων λαϊκών κατοικιών και στην καταλήστευση του εισοδήματος του λαού, καθώς χιλιάδες νοικοκυριά θα βρεθούν μπροστά στο εκβιαστικό δίλημμα ή να γίνουν νοικάρηδες στο σπίτι τους ή να κατασχεθεί το εισόδημά τους.

Κι όλα αυτά την ώρα που οι τραπεζίτες προωθούν με ταχύτατους ρυθμούς τις αποσχίσεις, τις εθελούσιες απολύσεις και το κλείσιμο δεκάδων καταστημάτων.

Για όλα αυτά τα ζητήματα είναι ανάγκη να βρεθούμε με τα μέλη μας, να συζητήσουμε, να πάρουμε αποφάσεις.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΣ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗ ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΣ ΤΟΥ ΚΛΑΔΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ την ΤΕΤΑΡΤΗ 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ στην αίθουσα των Εμποροϋπαλλήλων (Αγ. Φιλοθέης 5β, πίσω από τη Μητρόπολη) στις 6μμ.

Παίρνουμε απόφαση για μαζική συμμετοχή στη συγκέντρωση στις 7 Οκτώβρη έξω από τα δικαστήρια στην Ευελπίδων στην τελική δίκη της ναζιστικής Χρυσής Αυγής.

 

ΤΟ ΔΣ