Σωματειακή Επιτροπή PDS: Κάλεσμα σε σύσκεψη την Κυριακή 31 Οκτώβρη στις 6μ.μ.

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι, 

 

Οι εργοδότες, ο ένας μετά τον άλλο, πατάνε στον νόμο Χατζηδάκη για να επιβάλλουν σιγή νεκροταφείου στους χώρους δουλειάς, για να ξεζουμίσουν τους εργαζόμενους με αύξηση της εντατικοποίησης και των απλήρωτων υπερωριών, την ίδια ώρα που τα βάρη για τα λαϊκά νοικοκυριά αυξάνονται συνεχώς, λόγω των αυξήσεων στο ρεύμα και στα βασικά είδη πρώτης ανάγκης. Τώρα, πρέπει οι εργαζόμενοι να οργανώσουμε την αντεπίθεσή μας! 

 

Στην PDS να βάλουμε μπροστά τα αιτήματά μας και να τα συνδέσουμε με τη διεκδίκηση υπογραφής επιχειρησιακής συλλογικής σύμβασης εργασίας. Να επιβάλλουμε να μην εφαρμοστεί ο νόμος-έκτρωμα, να διεκδικήσουμε να δοθούν αυξήσεις σε όλους και να γίνουν προσλήψεις. Παίρνουμε έμπνευση από τον πετυχημένο αγώνα που έδωσαν οι συνάδελφοί μας στη MELLON πριν λίγες εβδομάδες (που υπογράφηκε η νέα σύμβαση με την εργοδοσία και η οποία περιλαμβάνει πρόσθετες κατακτήσεις για τους εργαζόμενους), αλλά και από τη νικηφόρα μάχη που έδωσαν οι εργαζόμενοι στην E-food για να προσληφθούν όλοι με συμβάσεις αορίστου χρόνου και χωρίς τη μεσολάβηση δουλεμπορικών.

 

Συνεχίζουμε από την πετυχημένη σύσκεψη που πραγματοποιήσαμε την Κυριακή 10 Οκτώβρη και σας καλούμε όλους σε νέα σύσκεψη-συνέλευση την ερχόμενη Κυριακή 31 Οκτώβρη στις 6μ.μ. στα γραφεία του Κλαδικού Σωματείου Χρηματοπιστωτικού, στην πλατεία Μητροπόλεως 10 (πίσω από τη μητρόπολη Αθηνών). Με το διεκδικητικό πλαίσιο που διαμορφώσαμε να πάρουμε μέρος μαζικά στο συλλαλητήριο των συνδικάτων την Πέμπτη 4 Νοέμβρη στις 7μ.μ. στο Σύνταγμα.

 


ΣΩΜΑΤΕΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ PDS

Τηλέφωνα επικοινωνίας:

Κολυβά Χρ. 6949154559

Κοκορδέλης Κ. 6978710560