Ανακοίνωση σωματειακής επιτροπής PDS για τη χθεσινή απεργία (φωτογραφίες)

 

Χαιρετίζουμε τους δεκάδες απεργούς της PDS που συμμετείχαν στην 24ωρη πανελλαδική, πανεργατική απεργία και τη μαζική παρουσία τους στη συγκέντρωση των σωματείων στις 6 Απρίλη στο Σύνταγμα.

Χαιρετίζουμε όλους τους εργαζόμενους που έκλεισαν τα αυτιά τους στην κυβέρνηση και τους εργοδοτικούς μηχανισμούς της, που δεν πάτησαν τη μπανανόφλουδα «του τώρα δεν είναι ώρα για αγώνες», «τώρα πρέπει να βάλεις πλάτη να περάσουν τα ζόρια».

Χαιρετίζουμε όλους τους εργαζόμενους που, διαδήλωσαν μαχητικά ενάντια στο κύμα ακρίβειας, για αυξήσεις στους μισθούς και στις κοινωνικές παροχές, ενάντια στην εμπλοκή της χώρα μας στις πολεμικές ενέργειες. Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στους εργαζόμενους που αρνούνται να υπηρετήσουν τους σκοπούς των ΝΑΤΟικών μακελάρηδων, μεταφέροντας πολεμικό υλικό έξω από τα σύνορα της χώρας όπως έγινε από εργαζόμενους της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Ο αγώνας μας συνάδελφοι δε σταματάει εδώ! Τώρα είναι η ώρα του μαζικού ξεσηκωμού! Τώρα που κλέβουν μέσα από το πιάτο το φαΐ μας, που θυσιάζουν κάθε μέρα τη ζωή μας, συνεχίζουμε μαζικά, μαχητικά αποφασιστικά κλιμακώνοντας τη δράση μας μπροστά στην εργατική πρωτομαγιά.


Διεκδικούμε:

-       ΜΟΝΙΜΗ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΗ δουλειά για όλους. Έξω τα δουλεμπορικά από την PDS. Άμεση πρόσληψη όλων των εργαζομένων απευθείας από την PDS και υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας.

-       ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΑΥΞΗΣΕΙΣ 200€ σε όλους τους συναδέλφους.

-       Άμεσα προσλήψεις προσωπικού σε όλα τα τμήματα.

-       ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ που να εξυπηρετεί τις δικές μας ανάγκες και όχι μόνο τις ανάγκες της PDS.

-       ΚΑΜΙΑ μητέρα να μην εργάζεται σαββατοκύριακο! Το σαββατοκύριακο είναι για να το περνάμε με τις οικογένειες και τα παιδιά μας.

 

ΣΩΜΑΤΕΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ PDS

Τηλέφωνα επικοινωνίας:

Μαυροθαλασσίτη 6974382580

Κοκορδέλης 6978710560