Σ.Ε. PDS: Όλοι στην 24ωρη απεργία την Πέμπτη 7 Ιουλίου και στη συγκέντρωση στις 12:00 έξω από το κτίριο της Καλλιθέας

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ 24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 7 ΙΟΥΛΙΟΥ
ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΙΣ 12:00 ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΕΞΩ ΤΑ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΙΚΑ – ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΣΗ – ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗ ΣΣΕ ΜΕ ΑΥΞΗΣΕΙΣ

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

Ούτε δυο μέρες πριν την προγραμματισμένη – εδώ και καιρό – συνάντηση με την  διοίκηση της PDS για τη διαπραγμάτευση της επιχειρησιακής ΣΣΕ, η εργοδοσία μας ενημέρωσε ότι η συνάντηση ακυρώνεται λόγω κωλύματος .

Είναι τυχαίο ότι ξαφνικά μετά από μία εβδομάδα κινητοποιήσεων ακυρώνουν την συνάντηση; Είναι τυχαίο ότι μετά από την μαζική παρουσία μας έξω από το κτίριο της διοίκησης στην Καλλιθέα, τόσο κατά τη διάρκεια της στάσης εργασίας πριν μια βδομάδα, όσο και στις δύο 24ωρες απεργίες, επικαλούνται κώλυμα για την συγκεκριμένη ημέρα που ξέρουν ότι θα είμαστε και πάλι εκεί να διαδηλώνουμε το δίκιο μας;

Όχι, συναδέλφισσες και συνάδελφοι, δεν είναι τυχαίο!

Μας φοβούνται, φοβούνται τη δύναμή μας. Για αυτό μας σέρνουν στα δικαστήρια και καθυστερούν τη συνάντηση. Προσπαθούν να μας εξοντώσουν οικονομικά. Για αυτό και δεν θέλουν να γίνει η συνάντηση σε ημέρα που έχουμε προκηρύξει απεργία, με εμάς τους εργαζόμενους απ’ έξω. Θέλουν οι συζητήσεις για την ΣΣΕ να γίνουν μακριά από τους εργαζόμενους τους οποίους αφορά.

Ε, δεν θα τους κάνουμε τη χάρη! Η ακύρωση της συνάντησης μας πεισμώνει ακόμα περισσότερο. Τους διαμηνύουμε ότι όποια μέρα και να γίνει η συνάντηση – και καλά θα κάνουν να είναι πολύ σύντομα – εμείς θα είμαστε εκεί!

Θα είμαστε εκεί, με τις απεργιακές μας κινητοποιήσεις, με τα πανό μας και τα συνθήματά μας!

Μην διανοηθούν να τρενάρουν τις διαπραγματεύσεις! Τους προειδοποιούμε! Δεν θα υποχωρήσουμε αν δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματά μας.

Απαιτούμε:

  • Πάρτε πίσω τις απολύσεις των δέκα συναδέλφων μας. Καμία άλλη απόλυση. Καμία δυσμενής μεταβολή στους όρους εργασίας μας. 
  • Έξω τα δουλεμπορικά! Όλοι οι εργαζόμενοι να προσληφθούν απευθείας στην PDS ως αορίστου χρόνου. 
  • Να υπογραφεί εδώ και τώρα επιχειρησιακή ΣΣΕ με ουσιαστικές αυξήσεις που θα ισχύει για όλους τους εργαζόμενους, ανεξαρτήτως σχέσης εργασίας.

 

ΣΩΜΑΤΕΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ PDS
Τηλέφωνα επικοινωνίας:
Μαυροθαλασσίτη 6974382580
Κοκορδέλης 6978710560