Όλοι την Πέμπτη 16 Μάρτη στις 11:30 στην απεργιακή συγκέντρωση των εργατικών σωματείων στα Προπύλαια

Αθήνα 13 Μάρτη 2023

 

ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 16 ΜΑΡΤΗ ΣΤΙΣ 11:30 ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ

 

 Το Κλαδικό Σωματείο Χρηματοπιστωτικού χαιρετίζει τους χιλιάδες συναδέλφους που έδωσαν το «παρών» στην συγκλονιστική απεργιακή κινητοποίηση της 8ης Μάρτη, την πραγματική λαοθάλασσα μαθητών, φοιτητών, εργαζομένων που κατέκλυσαν τους δρόμους όχι μόνο της Αθήνας αλλά και σχεδόν κάθε πόλης της χώρας.

Συνεχίζουμε ακόμα πιο πολλοί, ακόμα πιο αποφασισμένοι και απαιτούμε να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι για το έγκλημα. Κλιμακώνουμε με νέα πανελλαδική, πανεργατική απεργία την Πέμπτη 16 Μάρτη βροντοφωνάζοντας ότι το έγκλημα στα Τέμπη δε θα συγκαλυφθεί!

Χρέος για τον κάθε εργαζόμενο, τον κάθε νέο και νέα, είναι  να δυναμώσει ο αγώνας ενάντια στο σύστημα του κέρδους, το κράτος και τις κυβερνήσεις του, που θυσιάζει τις λαϊκές ανάγκες, την ασφάλεια του λαού και των παιδιών του στο βωμό της εγκληματικής πολιτικής που μας λογαριάζει ως  κόστος για το κράτος και ως όφελος για τους επιχειρηματικούς ομίλους.

 Να μην υπάρξει ούτε ώρα χαμένη στην οργάνωση της απεργίας,  με συνελεύσεις, συσκέψεις, συζητήσεις στους χώρους δουλειάς βάζουμε στόχο για ακόμη μεγαλύτερη συμμετοχή, να κατεβάσουν ρολά ακόμα περισσότερα καταστήματα τραπεζών, να νεκρώσουν οι εταιρείες του κλάδου.

 Η απεργία αυτή  να γίνει ένα παλλαϊκό ηφαίστειο αγώνα που η φωνή των νεκρών της δολοφονίας στα τρένα, να ακουστεί σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της χώρας!

 

Δεν ανεχόμαστε να παίζουν τη ζωή μας κορώνα γράμματα!

Κλείνουμε τους υπολογιστές,κατεβάζουμε τα ακουστικά και συναντιόμαστε στα Προπύλαια την Πέμπτη 16 Μάρτη στις 11:30 μ.μ. στα Προπύλαια

 

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ!