Σωματειακή επιτροπή PDS: Όλοι στην απεργία την Πέμπτη 16 Μαρτίου και στην απεργιακή συγκέντρωση στις 11:30 στα Προπύλαια

Όλοι στην απεργία την Πέμπτη 16 Μαρτίου

και στην απεργιακή συγκέντρωση στις 11:30 στα Προπύλαια

 


Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

Πενήντα εφτά συνάνθρωποί μας, κυρίως νέα παιδιά όπως οι περισσότεροι από εμάς, είναι νεκροί επειδή κράτος και μεγαλοεργοδοσία βάζουν τα κέρδη πάνω από τις ζωές μας, επειδή θεωρούν τα μέτρα ασφαλείας κόστος, επένδυση που δεν θα φέρει άμεσα οφέλη. 

Εδώ στην PDS, το προηγούμενο διάστημα η οργή μας μας έβγαλε στο δρόμο. Κατεβάσαμε τα ακουστικά και απεργήσαμε για να απαιτήσουμε την επαναπρόσληψη συναδέλφων. Απεργήσαμε ενάντια στην εργοδοσία που μας απολύει χωρίς να λογαριάζει το πως θα επιβιώσουμε, ενάντια στην εντατικοποίηση στη δουλειά που έχει γίνει ανυπόφορη, που κάνει τον ένα μετά τον άλλο να παραιτούνται από τη δουλειά επειδή δεν αντέχουν. Απεργήσαμε για να απαιτήσουμε αυξήσεις γιατί το κόστος διαβίωσης έχει γίνει δυσβάσταχτο και τις αυξήσεις ψίχουλα που ανακοινώνει η κυβέρνηση δεν τις βλέπουμε καν στο μισθό μας.

Λοιπόν, το ποτήρι ξεχείλισε!

Ήρθε η ώρα να απεργήσουμε για να απαιτήσουμε ασφάλεια στις μετακινήσεις μας! Να απαιτήσουμε αυτό το προδιαγεγραμμένο έγκλημα να μην κουκουλωθεί! Να σταματήσει η εγκληματική πολιτική των ιδιωτικοποιήσεων που θυσιάζει τις ζωές εργαζομένων και επιβατών στο βωμό του κέρδους. Που μας φορτώνει με βάρη και χρέη μέσω της φορολογίας για να χαρίζει ζεστό χρήμα στους ιδιώτες "επενδυτές", ενώ την ίδια ώρα παίζει την ασφάλεια και τη ζωή μας κορώνα γράμματα… Γιατί αυτή η πολιτική και αυτό το κράτος είναι ένα κράτος εχθρικό απέναντι σε μας και τα συμφέροντά μας. 

Την Πέμπτη 16 Μαρτίου συμμετέχουμε όλοι στην 24ωρη απεργία που έχει προκηρυχθεί!

Να νεκρώσει το τηλεφωνικό κέντρο. Να κατεβάσουμε τα ακουστικά και να πάρουμε μέρος στην απεργιακή συγκέντρωση στις 11:30 στα Προπύλαια.


Να φωνάξουμε ότι οι ζωές μας δεν είναι κόστος! Οι ζωές μας έχουν αξία!

 ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ Η ΦΩΝΗ

ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΑΥΤΟ ΝΑ ΜΗ ΣΥΓΚΑΛΥΦΘΕΙ

 

 

ΣΩΜΑΤΕΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ PDS
Τηλέφωνα επικοινωνίας:
Μαυροθαλασσίτη 6974382580
Κοκορδέλης 6978710560