Καταγγελία για την απόλυση του προέδρου του Επιχειρησιακού Σωματείου Εργαζομένων στην ΠΕΙΦΑΣΥΝ-ΠΕ



ΑΘΗΝΑ 15/12/23

Το σωματείο μας καταγγέλλει την απαράδεκτη και παράνομη  απόφαση της εργοδοσίας της ΠΕΙΦΑΣΥΝ-ΠΕ να απολύσει τον πρόεδρο του Επιχειρησιακού Σωματείου Εργαζομένων και μέλος της Διοίκησης της Ομοσπονδίας Εργαζομένων στο Φάρμακο! Την ίδια στιγμή που το Σωματείο παλεύει για την υπογραφή επιχειρησιακής ΣΣΕ με αυξήσεις για όλους τους εργαζόμενους, η εργοδοσία επιλέγει να χτυπήσει τους εργαζόμενους.

Στόχος τους είναι να βάλουν εμπόδια στον αγώνα και την οργάνωση των εργαζομένων. Επιδιώκουν να βάλουν ταφόπλακα στις διεκδικήσεις τους, να επικρατήσει σιγή νεκροταφείου στο χώρο δουλειάς, για να μπορέσουν ανενόχλητοι να εξασφαλίσουν την απρόσκοπτη κερδοφορία τους και την υλοποίηση των σχεδιασμών τους, χωρίς τις «ενοχλητικές φωνές» που μιλούν για αυξήσεις στους μισθούς και καλύτερες συνθήκες δουλειάς.

Βρισκόμαστε δίπλα στους εργαζόμενους του ομίλου ΠΕΙΦΑΣΥΝ – ΠΕ και στο Σωματείο τους, στηρίζουμε τα δίκαια αιτήματά τους και απαιτούμε να ανακληθεί εδώ και τώρα η άδικη απόλυση του προέδρου του Σωματείου και να υπογραφεί επιχειρησιακή ΣΣΕ.


Ο αγώνας τους μας αφορά όλους. Η απάντηση πρέπει να είναι συλλογική και αποφασιστική.

Απαιτούμε να πάρουν τώρα πίσω την απόλυση!

 Η τρομοκρατία δε θα περάσει