ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 27/1 ΣΤΙΣ 12μμ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 27/1 ΣΤΙΣ 12μμ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι απαιτούμε να σταματήσει τώρα η γενοκτονία του Παλαιστινιακού λαού από το κράτος – δολοφόνο του Ισραήλ. Καταγγέλλουμε και καταδικάζουμε την κυβέρνηση της ΝΔ, που με τη στήριξη και των άλλων κομμάτων που στοιχίζονται πίσω από ΝΑΤΟ και ΕΕ, επιλέγει να συμμετέχει όλο και πιο ενεργά στον πόλεμο!

Φέρουν βαριές ευθύνες γιατί στηρίζουν το κράτος του Ισραήλ και τα εγκλήματά του. Αρνούνται να εφαρμόσουν την ομόφωνη απόφαση της ελληνικής Βουλής, ήδη από το 2015, για αναγνώριση ανεξάρτητου Παλαιστινιακού κράτους. Ακολουθούν τη χυδαία τακτική των ίσων αποστάσεων ανάμεσα στον θύτη και το θύμα. Χωρίς ντροπή υποστηρίζουν το Ισραήλ με το δήθεν δικαίωμα στην αυτοάμυνα, λέγοντας απλά να μην είναι μεγάλο το ανθρώπινο κόστος σε αμάχους. Πόσοι δηλαδή θεωρούνται δυσανάλογο κόστος; Πόσες χιλιάδες παιδιά ακόμη πρέπει να σκοτωθούν και να μείνουν ανάπηρα;

Στις πάνω από 100 μέρες των πρόσφατων επιθέσεων στη Γάζα, η ελληνική κυβέρνηση αυξάνει την εμπλοκή της Ελλάδας αφού συνεχίζει να στέλνει πολεμικά πλοία, υλικά και προσωπικό στις Νατοϊκές αποστολές, που καμία σχέση δεν έχουν με την ασφάλεια της χώρας. Η τελευταία αποστολή φρεγάτας στην Ερυθρά Θάλασσα θέτουν τη χώρα μας στην "αιχμή του δόρατος" σε σχεδιασμούς που βάζουν φωτιά στη Μέση Ανατολή και διαιωνίζουν την κατοχή στην Παλαιστίνη ενώ γίνεται για χάρη "της προστασίας της ναυσιπλοΐας", δηλαδή των εφοπλιστών! Συνεχίζει να δαπανά υπέρογκα ποσά για εξοπλιστικά προγράμματα, που καμία σχέση δεν έχουν με την άμυνα της χώρας, βρισκόμενη σταθερά στις κορυφές του ΝΑΤΟ ως προς το ποσοστό δαπανών.

Κάθε μέρα που περνά το έγκλημα λαμβάνει ολοένα και μεγαλύτερες διαστάσεις. Γι’ αυτό τώρα είναι η ώρα να διαδηλώσουμε όλες και όλοι μαζικά, να βροντοφωνάξουμε ότι δεν πάει άλλο! Να σταματήσουν τώρα οι επιθέσεις!

Απαιτούμε να τερματιστεί η κατοχή του ισραηλινού κράτους στα παλαιστινιακά εδάφη, να αναγνωριστεί ανεξάρτητο παλαιστινιακό κράτος, στα σύνορα πριν τον Ιούνη του 1967, με πρωτεύουσα την Ανατολική Ιερουσαλήμ. Συνεχίζουμε και δυναμώνουμε την αλληλεγγύη μας στον Παλαιστινιακό λαό και στον αγώνα του για πατρίδα ελεύθερη και ανεξάρτητη.

Όλοι στη συγκέντρωση το Σάββατο 27 Γενάρη στις 12 το μεσημέρι στο πάρκο Ελευθερίας.

ΟΙ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΕΣ ΤΗ ΓΗ ΞΑΝΑΜΟΙΡΑΖΟΥΝ

ΜΕ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΧΑΡΑΖΟΥΝ

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟΥ ΛΑΟΥ!